Ούτε με βροχη ούτε με χαλάζι...Θεσσαλονίκη μέρα 5η/picts/video

Η πέμπτη συνάντηση του κινήματος των Αγανακτισμένων στο Λευκό Πύργο ανέδειξε αποφασιστικότητα αφού κατάφερε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο σε μία μέρα που η βροχή έπεφτε τουλάχιστον μέχρι τις 8μμ...

Επιγραμματικά η συνάντηση ξεκίνησε κανονικά στις 6μμ. Περίπου μισή ώρα μετά ξεκίνησε η βροχή η οποία έφερε όλους τους παρευρισκομένους κάτω από ένα μουσαμά πολλών μέτρων  και με κατεύθυνση την πλατεία Αριστοτέλους όπως είχε συμβεί και την πρώτη μέρα κάλεσαν για δεύτερη φορά  όσους παρευρίσκονταν στα καφέ της παραλιακής και της Αριστοτέλους.

Αυτή η κίνηση φαίνεται πως προσέλκυσε αρκετό κόσμο καθώς στην επιστροφή φάνηκε πως το πλήθος είχε μεγαλύτερη μαζικότητα.Ακόμη μια έκπληξη όμως επιφύλασσε όλους όσους περπάτησαν σε αυτήν την πορεία. Στην επιστροφή με χαρά ανακάλυψαν πως υπήρξε μεγάλη συγκεντρωμένο πλήθος στο χώρο της συνέλευσης καθώς είχε σταματήσει και η μπόρα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η λειτουργίας της.

Στην συνέλευση προσήλθαν και εργαζόμενοι της Εταιρίας Ύδρευσης Θεσσαλονίκης σβήνοντας από το πανό που έφεραν την υπογραφή τους κάτι που η συνέλευση επικρότησε.

Τα μικρόφωνα παρέμειναν ανοιχτά όπως κάθε μέρα και πολλοί άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να πουν τις απόψεις, θέσεις, προτάσεις και κατά την διάρκεια της συναυλίας που άρχισε περίπου στις 10μμ.


Το κίνημα  θα διανείμει σήμερα πληροφοριακό στις 12μμ στην πλατεία Επταλόφου, στην Καμάρα και Ανατολικά στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, και σε κάποια σημεία ακόμη.

Η άμεση Δημοκρατία είναι γεγονός, σε όλες τις πλατείες στις 6 ακριβώς!



























*To video μόλις το ανεβάσαμε και ενδεχωμένος να είναι η κωδικοποίηση σε εξέλιξη
μπορείτε να αφήσετε τη σελίδα μερικά λεπτά μέχρι να τελειώσει

Περισσότερα για το κίνημα και όλα τα νεα μπορείτε να βρείτε στο
www.aganaktismenoi-thess.blogspot.com