Μαθητής της ζήτησε αυτόγραφο γιατί την είδε σε τσόντα..Αμαρτωλό παρελθόν ως πρωταγωνίστρια σε πορνοταινία είχε μια γραμματέας ενός σχολείου στον Καναδά.

Ο λόγος για την Samantha Ardente που δεν είχε αποκαλύψει το καλλιτεχνικό της παρελθόν στους υπεύθυνους του Etchemins High School που βρίσκεται κοντά στην πόλη του Κεμπέκ...

Αν και εργαζόταν για δυο και πλέον χρόνια στο σχολειό που απαριθμεί 1400 μαθητές χωρίς κανείς να την ανακαλύψει μια μέρα ένας από τους μαθητές της ζήτησε αυτόγραφο διότι την είχε δει να πρωταγωνιστεί στην ταινία "Serial Abusers 2"

Αυτή αμέσως του το έδωσε ζητώντας του όμως να κρατήσει το μυστικό και να μην αποκαλύψει σε κανένα το περιεχόμενο της ταινίας που είχε δει.
Βεβαίως κάτι τέτοιο ήταν απίθανο και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα τα νέα έφτασαν στα αυτιά του διευθυντή ο οποίος αφού συγκάλεσε σχολικό συμβούλιο την απέλυσε με τη σύμφωνη γνώμη και των άλλων καθηγητών.

Η εκπρόσωπος των καθηγητών δικαιολογώντας την απόλυσή της δήλωσε "Μπορεί να μην εργαζόταν απ’ ευθείας με τους μαθητές, αλλά οι πράξεις της είχαν άμεσες επιπτώσεις σε αυτούς καθώς τους σκανδάλισε".