Ξύλο μεταξύ γυναικών για ένα σιρόπι στη Μασαχουσέτη - Δείτε το Video!

Όποιος υποστηρίζει πως οι γυναίκες δεν παίζουν ξύλο, κάνει λάθος.Σε πολλές περιπτώσεις είναι και πιο βάρβαρες απο τους άνδρες.Ένας απίστευτος καβγάς σημειώθηκε σε εστιατόριο της Μασαχουσέτης, ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Οι εικόνες είναι τραγικές. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι υπόλοιποι πελάτες του μαγαζιού, η δεύτερη, εκείνη που αρνήθηκε να δώσει το....

σιρόπι στην πρώτη, ζήτησε από πελάτη που έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο για να απαθανατίσει την σκηνή, να «ανεβάσει» γρήγορα το βιντεάκι στο you tube για να γίνει διάσημη. Βέβαια, αυτό όλο τώρα, μπορεί να της κοστίσει ακόμη και την ελευθερία της, καθώς, όπως έγινε γνωστό, έχει χτυπήσει με τέτοια μανία την αντίπαλό της, που αντιμετωπίζει ποινή ακόμη και φυλάκισης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, άλλα δύο παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί σε εστιατόρια των ΗΠΑ τους τελευταίους τρεις μήνες. Γυναίκες τσακώνονται και φθάνουν μέχρι και σε μπουνιές και κλωτσιές, είτε για να πετύχουν εκείνη την στιγμή αυτό που θέλουν, είτε για να γίνουν διάσημες, είτε – πολύ πιθανό – και για τα δύο.

 Δείτε το video εδώ Εάν θέλετε να το δούν και άλλοι προωθήστε το με ένα like!