Μια γυναίκα εξομολογείται: "Και γιατί να μην είμαστε φίλοι;"

Είναι μια κατεστημένη λογική... Μια ηλίθια νοοτροπία που έχει κυριαρχήσει στους αιώνες και κάποιους ευαίσθητους ανθρώπους τους κάνει να λυπούνται, τους αναίσθητους βέβαια τους αφήνει παγερά αδιάφορους! 
Λένε "ένας άντρας και μια γυναίκα δεν μπορούν να είναι φίλοι", εγώ λέω δεν μπορούν εφόσον γουστάρουν ο ένας τον άλλο... Αν δεν βλέπουν ερωτικά ο ένας τον άλλο γιατί με το ζόρι να μην είναι φίλοι; Επίσης "οι πρώην απαγορεύεται να είναι φίλοι" , το απαγορεύουν οι νυν ξέρετε γιατί νομίζουν πως όταν ισορροπήσεις και καταλήξεις να μη μισείς τον πρώην σου πια, θες να πηδηχτείς μαζί του. "Μα ρε αγάπη μου το σεξ μαζί του ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ και δεν θα πήγαινα ποτέ με κάποιον που ξέρω εκ των προτέρων πως το σεξ μαζί του ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ, και ούτε πεινασμένη είμαι!" Μπα... Όσο δυνατό και αν είναι το επιχείρημα αυτό, όσο αληθινό και αν είναι, κανείς δεν πρόκειται να σε πάρει στα σοβαρά... Και μετά αρχίζουν και οι ζήλιες και από την άλλη πλευρά, επειδή μιλάτε διαδικτυακά και λέτε τα νέα σας και ξαφνικά χάνετε επαφή και εσύ υποπτεύεσαι πως έχει πέσει απαγόρευση: "Άκου να δεις! Αν της μιλάς ξέχνα με εμένα!"...

Και εσύ μετά κάθεσαι σαν ηλίθια  και σκέφτεσαι πως όλα αυτά είναι μπούρδες! Και πως το έχεις πει καθαρά... Μα τόσο κακό είναι να θες να είσαι φίλη με έναν άνθρωπο που ξέρεις καλά και σε ξέρει και αυτός, που έχετε κοινές απόψεις και που έχετε ζήσει κάποια πράγματα μαζί; Αυτά που νοστάλγησες δεν είναι το οι αγκαλιές, τα φιλιά και το κρεβάτι... Ήμαρτον! Αλλά όλοι το παρεξηγούν και το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι αυτό! Γιατί είναι βρώμικοι στη ψυχή και δεν μπορούν να φανταστούν πως ναι, μπορεί να σου λείψει ένας άνθρωπος για την παρέα του και μόνο! Εκείνο που σου έχει λείψει είναι η παρέα του, για αυτό και σε πόνεσε τόσο πολύ όταν τον έχασες, γιατί ήξερες πως κάποτε δε θα μπορούσες να τον ξαναδείς και πως κάποτε θα υπήρχαν όλα αυτά... 
Ύστερα, είσαι και τύπος που με τις γυναίκες δεν μπορείς να συνεννοηθείς και να έχεις φίλες και τα τελευταία 3 χρόνια προτιμάς να έχεις φίλους και όχι φίλες. Παραδόξως συνεννοείσαι ευκολότερα, είναι πιο απλός ο τρόπος επικοινωνίας και τα πράγματα λιγότερο περίπλοκα.

Αλλά είπαμε... Χάνεται η ψυχή μέσα στις προκαταλήψεις... Ας φορέσουμε μια μπούρκα και ένα τσαντόρ εμείς οι δήθεν πολιτισμένοι μήπως και κρύψουμε την υποκρισία μας, μήπως και μπορέσουμε να καλύψουμε την απανθρωπιά μας!
Εγώ θα συνεχίσω να προχωράω... Ελπίζω με λιγότερα δάκρυα! 
Εσείς; 



Εάν θέλετε να το δούν και άλλοι προωθήστε το με ένα like!