Παρατημένα ακίνητα του ΙΚΑ έγιναν δάσος και ουζερί!

Παρατημένα ακίνητα του ΙΚΑ έγιναν δάσος και ουζερί!
Η λέξη εγκατάλειψη είναι φτωχή για να περιγράψει το πως το ΙΚΑ φροντίζει την περιουσία ΜΑΣ την ώρα που δεν έχει λεφτά να πληρώσει συντάξεις...

Περισσότερα φαίνεται πως γνωρίζουν στο ΙΚΑ για τα UFO παρά για… την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας που παραμένει «προγραμματική εξαγγελία», αφού το ΙΚΑ ψάχνει για σύμβουλο παροχής υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων από τον Απρίλιο.
Ενώ λοιπόν ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης εκφράζει ανοιχτά το φόβο του πως: «Έχουμε μπροστά μας τον δυσκολότερο χειμώνα των τελευταίων δεκαετιών» και την ελπίδα του πως το ΙΚΑ δεν θα χρεοκοπήσει, ταυτόχρονα του ιδρύματος η περιουσία ρημάζει. Η απογοήτευση γίνεται οργή με την πληροφορία πως το ΙΚΑ πληρώνει 37 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για ενοίκια όταν το 20% των ακινήτων του »χορταριάζει».
Διαβάστε και κλάψτε για την ανικανότητα αυτών που πληρώνουμε, από στοιχεία που ακούστηκαν μέσα στη Βουλή και τα οποία δημοσιεύει το Capital.
-Οικόπεδο στην Κηφισιά που βάσει της τελευταίας εκτίμησης αποτιμάται έναντι 22 εκατ. ευρώ, έχει μετατραπεί σήμερα σε… δασική έκταση.
-Οικόπεδο στην Γλυφάδα έχει καταπατηθεί και έχει μετατραπεί σε… ουζερί, την στιγμή που το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καταβάλλει για το υποκατάστημά του στη Γλυφάδα 65.000 ευρώ σε μηνιαία βάση.
- Κτίριο στην οδό Πειραιώς 21, αξίας 12.000.000 ευρώ για το οποίο το Δημόσιο πλήρωνε μέχρι πρότινος 250.000 ευρώ για υπηρεσίες φύλαξης, έχει σήμερα μετατραπεί σε ερείπιο.
-Οικόπεδο στην οδό Ιπποκράτους αξίας 2.000.000 παραμένει αναξιοποίητο και χρησιμοποιούνταν ως… πάρκινγκ.