ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Για τσαντίρια που δεν συνάδουν με την αισθητική του Έλληνα και της ίδιας της πλατείας Συντάγματος έκανε λόγο την Κυριακή στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί...

στον ιστορικό χώρο. Σύμφωνα με τον υφυπουργό, «στην πλατεία Συντάγματος θα πρέπει να διασφαλίζεται η ελεύθερη έκφραση, αλλά όσοι θέλουν να διαμαρτύρονται θα πρέπει να σέβονται την αισθητική, την ιστορικότητα της πλατείας που θα πρέπει να θέλεις να τη δεις και όχι να μην πλησιάσεις». Για την πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων για διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να επανέλθει η ζωή στην Αθήνα στους κανονικούς της ρυθμούς, έπειτα από 45 ημέρες «δέσμευσης» του Συντάγματος από τους Αγανακτισμένους, τόνισε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον κ. Καμίνη. 

  

Μονολογεί το τρελό πινέλο...

        
        Ο μεσιέ Γιώργος Νικητιάδης, ο υφυπουργός Τουρισμού ντε – όπου Γιώργος και μάλαμα – στάθηκε μπροστά στον καθρέφτη και έφτυσε τον εαυτό του λόγω της ομορφάδας του.



Κατόπιν, βλέποντας πως η ώρα περνούσε και θα αργούσε για την καθιερωμένη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, σάλιωσε τα δάχτυλά του και έστρωσε την χωρίστρα του, αυτή που ξεκινάει πίσω από το ένα αυτί και καταλήγει στο αυτί του γείτονα που μένει στο επόμενο τετράγωνο.



Έριξε μια βιαστική ματιά έξω από το παράθυρό του και αφού είδε πως δεν κουνιέται ούτε φύλλο- μη μας χαλάσει κι η χωρίστρα – κλείδωσε και ανηφόρισε κατά ΣΚΑΪ μεριά όπου και εδήλωσε ότι στην πλατεία Συντάγματος θα πρέπει μεν να διασφαλίζεται η ελεύθερη έκφραση, αλλά όσοι θέλουν να διαμαρτύρονται θα πρέπει να σέβονται την αισθητική της πλατείας.



Θαρρώ πως θα ένιωθε καλύτερα αν ο κάθε πολίτης έκανε καθιστική διαμαρτυρία στο σπίτι του και δεν έβγαινε στις πλατείες στήνοντας τσαντήρια. Δεν συνάδει το όλον θέαμα με την αισθητική, είπε και ελάλησε.



Με το συμπάθιο, αλλά ούτε εσύ ούτε κι η χωρίστρα σου, συνάδουν με την δική μου αισθητική.