Οι Αγανακτισμένοι του Πύργου «έκλεισαν» βουλευτή μέσα σε καφετέρια!



Οι Αγανακτισμένοι του Πύργου «έκλεισαν» βουλευτή μέσα σε καφετέρια!
Ήταν γύρω στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής, στην κέντρικη πλατεία του Πύργου, και είχαμε την καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων...

Εκεί που ηταν όλα ήσυχα και παίζαμε μουσική καθώς και βίντεο με διάφορα θέματα, πληροφορούμαστε ότι ο βο(υ)λευτής Ηλείας Τ. Αντωνακόπουλος κάθεται σε κοντινή καφετέρια και απολαμβάνει το καφεδάκι του.
Ετσι εντελώς αυθόρμητα, αποφασίσαμε να του κάνουμε παρέα.

Γύρω στα πενήντα άτομα κάναμε την εμφανισή μας στο μαγαζί. Ο βο(υ)λευτής μόλις μας είδε και πλησιάσαμε προς το μέρος του άφησε την παρέα του και κρύφτηκε μέσα στη καφετέρια μόνος του. Ο ιδιοκτήτης έκλεισε την πόρτα και τα τζάμια, και ο Αντωνακόπουλος κάθησε σε ενα τραπέζι παίρνοντας ενα περιοδικό για να διαβάσει προποιούμενος ότι δεν τρέχει τίποτα. Εμείς απ’ έξω φωνάζαμε συνθήματα με την ντουντούκα και ο κόσμος μαζευόταν ακόμα περισσότερος, γιατί οι περαστικοί μόλις μάθαιναν ποιός είναι στην καφετέρια κάθονταν κι αυτοί!
Το σκηνικό ηταν φοβερό: κόσμος πολύς να έχει περικυκλώσει την καφετέρια και μέσα ο βο(υ)λευτής εντελώς μόνος του, εγκλωβισμένος, να κάνει πως διαβάζει αμέριμνος το περιοδικό! Αφού πέρασε αρκετή ώρα και κατέφθασαν και δύο περιπολικά, αποφάσισε ότι ήταν ώρα να πάει σπίτι του. Ετσι μόνο, με τη συνοδεία της αστυνομίας, κατόρθωσε να απεγκλωβιστεί και να μπεί στο αμάξι του, που είχε καταφθάσει στην είσοδο ακριβώς της καφετέριας, μέσα σε πλήθος αποδοκιμασιών. Αυτό ήταν ένα μάθημα για τον Ασβό (Τ. Αντωνακόπουλος) και γιά όλους τους ντόπιους προδότες που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο-μνημόνιο: ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!