Συμβολική κατάληψη του γηπέδου του ΠΑΟΚ

          Ζητούν εξηγήσεις από τη διοίκηση της ΠΑΕ

Συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...
στο γήπεδο της Τούμπαςπραγματοποίησαν χθες βράδυ εκατοντάδες φίλαθλοι της ομάδας, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις επιλογές της διοίκησης της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ, οπαδοί και μέτοχοι απαιτούν από τον κ. Θανάση Κατσαρή, πρόεδρο του Α.Σ, την πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση του κόσμου του ΠΑΟΚ για τα αποτελέσματα του ελέγχου. «Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι αδικαιολόγητα λείπουν χρήματα από τα ταμεία της ΠΑΕ, τότε θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να προβεί ο Α.Σ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία που συντελείται αυτές τις ημέρες ως προς το πρόσωπο των διοικούντων της ΠΑΕ» αναφέρουν.
Μέχρι τότε οι Σύνδεσμοι απαγορεύουν την αποδέσμευση ή πώληση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, επειδή καμία δικαιολογία περί οικονομικού αδιεξόδου δεν μπορεί να γίνει πιστευτή από τους ίδιους.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Ζαγοράκης ενημερώθηκε τηλεφωνικώς για την κίνηση των οργανωμένων οπαδών και από την Χαλκιδική όπου βρισκόταν πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και να αντιμετωπίσει τον κόσμο της ομάδας. Μαζί του ήταν και ο Ζήσης Βρύζας που ενημερώθηκε από τον κόσμο της ομάδας, αλλά και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ για να παραστούν στο κάλεσμα των φιλάθλων.
.voria
thraki-devil.blogspot.com