Αφίσα για εσχάτη προδοσία και για Βενιζέλο απο «Αγανακτισμένους»


venizelos_kaazitoumenos_small 









Οι Αγανακτισμένοι της Θεσσαλονίκης κυκλοφόρησαν αφίσα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο...
καταζητούμενο. Σύμφωνα με το seleo.gr η αφίσα εμφανίστηκε και τοιχοκολήθηκε κατά την διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας που έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι Αγανακτισμένοι πέρασαν από τα γραφεία βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο , έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά και όσων ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Όταν έφτασαν μπροστά από το κτίριο, όπου στεγάζεται το γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, φώναξαν συνθήματα εναντίον του και κατά της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής και με σπρέι έγραψαν στο δρόμο συνθήματα όπως "Κάτω η Χούντα" ," Καταζητείται" καθώς και " Ουστ προδότες ...φύγετε " . Ορισμένοι μάλιστα πέταξαν γιαούρτια , ζαρζαβατικά και φρούτα μπροστά στην είσοδο του κτιρίου.

Όπως υποστηρίζουν πάντως κύκλοι των Αγανακτισμένων , τις επόμενες μέρες στην πόλη θα δούμε αφίσες και για τους υπόλοιπους βουλευτές Θεσσαλονίκης χωρίς να εξαιρείται καμία πολιτική παράταξη.
venizelos_katazitoumenos
Αφίσες "καταζητούμενων" και στην Πάτρα
Στο μεταξύ, αφίσες με τις φωτογραφίες των τεσσάρων βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και των δύο βουλευτών της ΝΔ κυκλοφόρησαν στην Πάτρα, οι οποίες φέρουν τον τίτλο «κρίνονται ένοχοι».

Στην αφίσα με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι επειδή ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, προδίδοντας την βούληση των πολιτών και οδηγώντας τη χώρα σε νέα κατοχή».

Σε άλλη αφίσα, με τις φωτογραφίες των βουλευτών της ΝΔ, αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι, επειδή ψήφισαν την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας, προδίδοντας την λαϊκή βούληση».