Εντυπωσιακές βλεφαρίδες, τώρα!

Gucci bbt F11 005Πώς μπορούν να δείχνουν οι βλεφαρίδες μου μακριές και πυκνές; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσω τη μάσκαρα; Πώς θα αφαιρέσω την αδιάβροχη μάσκαρα; Τι να κάνω για να μην πέφτουν οι βλεφαρίδες μου; Απαντάμε σε όλες ...
τις απορίες σας παρακάτω:


Όλες μας θέλουμε μεγάλες πυκνές και γυριστές βλεφαρίδες και μπορούμε να το πετύχουμε διαλέγοντας την κατάλληλη  μάσκαρα και απλώνοντάς την σωστά. Αν θέλετε να πετύχετε ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα ή ένα πιο glamorous βραδινό look,  μπορείτε να τοποθετήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες.

Μην αγοράζετε πολλές μάσκαρα μαζί γιατί έχουν ημερομηνία λήξης. Η διάρκειά τους είναι μέχρι τρεις μήνες.


Αν οι βλεφαρίδες σας είναι μεγάλες αλλά χωρίς καμπύλη, θα χρειαστείτε το ειδικό εργαλείο που τις γυρίζει πριν απλώσετε μάσκαρα. Προσοχή στη χρήση για να μην τις τραυματίσετε.

Απλώστε τη μάσκαρα τοποθετώντας το βουρτσάκι στη βάση των βλεφαρίδων. Συνεχίστε μετακινώντας το βουρτσάκι δεξιά αριστερά μέχρι τις άκρες τους. Βάλτε 2-3 στρώσεις μέχρι να καλύψετε όλη την επιφάνεια των βλεφαρίδων, αναλόγα με το πόσο έντονο αποτέλεσμα θέλετε να πετύχετε. Αν οι βλεφαρίδες σας κόλλησαν μεταξύ τους μετά την εφαρμογή της μάσκαρα, χτενίστε τις με ένα μικρό χτενάκι προς τα πάνω για να διαχωριστούν.

Το εφέ για πυκνές βλεφαρίδες βρίσκεται στο περίγραμμα των ματιών. Αν έχετε αραιές βλεφαρίδες σχεδιάστε το περίγραμμα των ματιών στο πάνω βλέφαρο πολύ κοντά στις βλεφαρίδες με ένα μαύρο μολύβι ή eyeliner πριν βάλετε μάσκαρα. Αυτό θα τις κάνει να δείχνουν πιο πυκνές.
Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες αφού παραμένει στη θέση της ακόμη κι αν βουτήξετε στη θάλασσα. Ωστόσο αφαιρείται λίγο πιο δύσκολα.

Μην κοιμάστε ποτέ με μάσκαρα γιατί σε λίγο καιρό θα δείτε τις βλεφαρίδες σας να σας εγκαταλείπουν μία μία και να γίνονται πιο αραιές.

Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε τη μάσκαρα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό λάδι για το ντεμακιγιάζ ματιών.  Βρέξτε με αυτό ένα βαμβάκι και πιέστε απαλά προς τη φορά που φυτρώνουν οι βλεφαρίδες χωρίς να τις τρίβετε έντονα. Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να αφαιρέσετε κάθε ίχνος