10 σημάδια που σου δείχνουν ότι οι φίλοι σου απλά δεν την γουστάρουν



Μπορεί στην αρχή που βγαίνατε οι φίλοι σου να ήταν OK μαζί σου…

αλλά τώρα που βλέπουν ότι τα πράγματα σοβαρεύουν μεταξύ σας, μήπως κάτι άλλαξε; Μήπως απλά δεν την γουστάρουν αλλά δεν ξέρουν πώς να το πουν. Μην χαλάσει και η φιλιά βλέπεις. Να πως θα το καταλάβεις μόνος σου.

Σε αποφεύγουν όταν είστε μαζί
Είναι το σημάδι που κάνει μπαμ, αλλά οι περισσότεροι το αγνοούν. Για θυμήσου πότε ήταν η τελευταία φορά που οι φίλοι δέχτηκαν να τα πείτε μόλις ανέφερες ότι θα είναι και εκείνη μαζί σου; Πάνω από 2 μήνες; Όχι δεν σ’ αφήνουν να χαρείς τον ερωτά σου, απλά δεν την γουστάρουν.

Σταμάτησαν να σε επισκέπτονται από τότε που συζήσατε
Πάνε οι ένδοξες εποχές που μαζευόσασταν για μπύρες, πίτσες, μπάλα στο τσαρδί σου. Ακόμα και αν δεν μένετε μαζί, αλλά περνά πολύ χρόνο σπίτι σου, μήπως οι επισκέψεις αραίωσαν; Θυμήσου ότι οι φίλοι σου δεν είναι από αυτούς που σέβονται την παρουσία μιας γυναίκας στο χώρο, αλλά από αυτούς που βαράνε τα κουδούνια στις 12 το βράδυ. Τι άλλαξε;

Σου μιλάνε συνέχεια για άλλες γυναίκες
Όταν είστε έξω μόνοι σας, συνέχεια σου λένε «Ρε, κοιτά το μωρό απέναντι πως σε κοιτά» κτλ. Μπορεί εσένα να σου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά μάλλον ο απώτερος τους στόχος είναι να βρεις μια άλλη που θα τους κάνει.

Επιμένουν να βγαίνετε μόνοι σας
Με την πρόφαση της αλητοπαρέας, όλες οι προτάσεις που σου κάνουν οι φίλοι σου είναι να βγείτε μόνοι σας. Κι αυτοί έχουν σχέσεις, απλά δεν προτείνουν το όλοι μαζί γιατί δεν την συμπαθούν. Πάρε το χαμπάρι.

Νιώθουν άβολα όταν είναι μόνοι μαζί της
Άντε και δέχτηκαν να βγείτε όλοι μαζί, κι εσύ σηκώνεσαι να πας στην τουαλέτα και μένουν μόνοι μαζί της. μήπως έχεις βαρεθεί να σε ρωτά η κοπέλα σου γιατί πάντα οι φίλοι σου συμπεριφέρονται παράξενα; Μάλλον πρέπει να σταματήσεις να την κατηγορείς για την αντικοινωνικότητά της και να τα ψάλλεις στα φιλαράκια σου.

Σου την λένε γιατί έχεις γίνει σκυλάκι της
Υπάρχει μια ευαίσθητη γραμμή μεταξύ ενός αστείου και μιας αλήθεια που την λένε χαριτολογώντας. Αν οι φίλοι σου συνέχεια κάνουν πλάκα για το ότι η κοπέλα σου έχει το πάνω το χέρι, και σε ελέγχει, σ’ έχει στο βρακί της κτλ, μάλλον το εννοούν. Συμπερασματικά, αν το πιστεύουν αυτό, λογικά δεν την συμπαθούν.

Διαφωνούν μαζί της συνέχεια
Ακόμα και μπροστά σου, τους βλέπεις να διαφωνούν για τα πιο απλά και ασήμαντα πράγματα. Όχι δεν έγιναν οξύθυμοι ξαφνικά, απλά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να την μαχαιρώσουν πισώπλατα και να βγάλουν στην επιφάνεια τον χειρότερό της εαυτό, μπας και το δεις και την χωρίσεις.

Συνέχεια τονίζουν την άσχημη συμπεριφορά της
Αυτό έρχεται σε συνέχεια του προηγούμενου. Κάθε φορά που μπορεί να καυγαδίσετε και πας στου φίλους να πεις τον πόνο σου, εκείνη πάντα κατηγορούν αυτήν. Και τονίζουν πόσο άσχημη συμπεριφορά έχει απέναντί σου. Τυχαίο;

Βρίζουν και τις φίλες της
Δεν έφτανε όλη αυτή η κακολογία για εκείνη, τώρα κακολογούν και τις φιλές της. σου λέει όλες στο ίδιο τσουβάλι είναι. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Άσε που όλο αυτό μπορεί να καθρεφτίζει το μίσος που έχουν ουσιαστικά γι’ αυτήν, απλά δεν μπορούν να το εκφράσουν.

Της βάζουν λόγια
Αυτό είναι η χειρότερη περίπτωση που μπορεί να σου συμβεί. Βλέπουν ότι εσύ μυαλό δεν βάζεις μ’ αυτά που σου λένε, κι έτσι αρχίζουν να μιλάνε σ’ αυτήν. Οι γυναίκες βλέπεις είναι ευκολόπιστες. Εκεί την έβαψες φιλαράκι.