"ΠΕΣΙΜΟ" ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς του ήρθαν τα πράγματα του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη! Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιούσε πολιτική ομιλία στην Κομοτηνή με θέμα την «Οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της στην ανάπτυξη της Ροδόπης». Ευκαιρία του Ευριπίδη Στυλιανίδη λοιπόν, να τα «χώσει» στους ΠΑΣΟΚους της Ροδόπης, αλλά λογάριαζε χωρίς … τους αγανακτισμένους!
 


Οι αγανακτισμένοι πολίτες της Κομοτηνής βρέθηκαν από νωρίς έξω από τον χώρο της εκδήλωσης και ξεκίνησαν την καζούρα στα λαοπρόβλητα και τεράστια στελέχη της ΝΔ στην περιοχή, την ώρα που αυτά προσέρχονταν. Δυστυχώς, ένας από τους θιασώτες της πολιτικής της ΝΔ, εξαγριωμένος (και όχι αγανακτισμένος) έβρισε τους ανθρώπους που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν και τα αίματα άναψαν.
 

Εκείνη την στιγμή πετάχτηκαν γιαούρτια και αυγά, αλλά ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με καθυστέρηση και σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διάθεση του πρώην υπουργού χάλασε. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν αισθητή, καθ’ όλη την διάρκεια της, με μια διμοιρία των ΜΑΤ και 3 υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
ΠΗΓΗ: πιάτσα ντελ πόπολο


xronika05.blogspot.com