Απο τη Μαδρίτη...ως τη Θεσσαλονίκη.. 7η μέρα picts/video

Όλοι στον αγώνα, όλοι για τη νίκη!
Λίγα πράγματα αξίζει να αναφερθούνε από την χθεσινή συνάντηση στο Λευκό Πύργο καθώς το χθεσινό βράδυ δεν θύμιζε πολύ την μέχρι προχθές μέρα του κινήματος. Μια άχρηστη και άνευ λόγου συζήτηση - ψηφοφορία για αναθεωρήσεις μανιφέστων και πράγματα όπως προπηλακισμοί και άλλα δεν θύμιζαν επ' ουδενί την πρώτη μας συνάντηση στο Λευκό Πύργο...

Το go-on-ssip.blogspot.com αγανακτισμένο έκλεισε την κάμερα και δεν θέλησε να κινηματογραφήσει εικόνες που δεν προσφέρουν αλλά παραπλανούν.


Κάποια πράγματα που πραγματικά αξίζει να αναφερθούν είναι ο νέος χώρος που οριοθετήθηκε  για άτομα με αναπηρία στον χώρο της συνέλευσης,ο παιδότοπος που λειτουργεί κανονικά διευκολύνοντας τους γονείς να παρακολουθούν τη συνέλευση, η εξόρμηση των αγανακτισμένων σε πάμπολλα σημεία στην πόλη σήμερα το πρωί για ενημέρωση με φυλλάδια, ενδεικτικά αναφέρουμε τις πλατείες Επταλόφου, Εύοσμου, τη Νεάπολη, την Πολίχνη, την Καμάρα, την Καλαμαριά και άλλες.

Όμορφη πρωτοβουλία είναι επίσης και η διοργάνωση από την ομάδα καλλιτεχνικών χορευτικού το οποίο θα φύγει από τον χώρο και θα περπατήσει στην πόλη αλλά και η μεγάλη ποδηλατοδρομία ενημέρωσης που θα διεξαχθεί σήμερα στις 5μμ.

Θα θέλαμε να κλείσουμε το άρθρο με μια εκπληκτική ομιλία ενός γέροντα και το μήνυμα ενός Ισπανού εχθές,μια εκπληκτική ομιλία ενός 15χρονου μαθητή και την ανάγνωση του μανιφέστου των Ισπανών που καλώς η κακός μας οδήγησαν στις πλατείες την δεύτερη μέρα  και ένα μήνυμα για  παράδοση σκυτάλης στους άλλους Ευρωπαίους ένα κείμενο που διαβάστηκε τη πρώτη ημέρα.
















Στην Αμεσοδημοκρατία η συμμετοχή κάνει τη διαφορά.
 Και γιαυτό οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί στις 6μμ!
Περισσότερα για το κίνημα και όλα τα νέα μπορείτε να βρείτε στο
www.aganaktismenoi-thess.blogspot.com