Ρωμαϊκά όργια πριν τις εξετάσεις στο Καίμπριτζ

Ξεσάλωμα πέρα από τα όρια από φοιτητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις. Σεξ σε πάρκο, αλκοόλ και μια περιφερόμενη...
γουρουνοκεφαλή! Εικόνες ντροπής στο ετήσιο υπαίθριο πάρτι των φοιτητών του πανεπιστήμιου του Κέμπριτζ στην Μεγάλη Βρετανία έφερε στο φως της...
δημοσιότητας η Βρετανική Ντέιλι Μέιλ.

Τουλάχιστον 1000 φοιτητές βρέθηκαν στο Caesarian Sunday την περασμένη Κυριακή σε πάρκο κοντά στο πανεπιστήμιο για να γιορτάσουν λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Μετά από κατανάλωση αλκοόλ αλλά και ναρκωτικών ξέφυγε η κατάσταση και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να επιβάλει την τάξη.


Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έβλεπαν φοιτητές να ουρούν σε θάμνους, να κάνουν εμετό, να πίνουν νερό μέσα από προφυλακτικά, να παρενοχλούν σεξουαλικά ορισμένες φοιτήτριες… ακόμα και να κάνουν σεξ!

Ο 34χρονος Τζάνετ Μπέρετ που βρισκόταν στο πάρκο με την γυναίκα του και τα δυο παιδιά του για πικνίκ ανέφερε στην εφημερίδα: "Άφησαν πολλά σκουπίδια, φώναζαν και έβριζαν, υπήρχαν κάποιοι που μετέφεραν ένα κεφάλι ενός σκοτωμένου γουρουνιού σε ένα ραβδί."

"Καλέσαμε την αστυνομία, αλλά δεν έκανε τίποτα. Οι φοιτητές του Κέμπριτζ δεν πρέπει να συμπεριφέρονται έτσι" πρόσθεσε.

news247.gr