Η ομιλία του ... Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, ή Τρία πουλάκια κάθοταν, ή Εκτός τόπου και χρόνου!!! (video)

Του Γιάννη Πρεβενιού
Παρακολούθησα αποσπάσματα από την ομιλία του Πρωθυπουργού μας στην κεντρική επιτροπή του κόμματος του και έμεινα εμβρόντητος από την ασάφεια και την ασυναρτησία του λόγου του...


Μετά από το πρώτο σοκ μου ήρθε στο μυαλό το όνομα “Νεραϊδοπαρμένος” και "Μυαλοχυμένος" έτσι όπως τον αποκαλεί ο γνωστός σε όλους μας κ. Χ. Κλυν.

Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Παπανδρέου μοιάζει να ζει σε άλλη χώρα για να μη πω σε άλλο πλανήτη θεωρώντας ότι απευθύνεται σε χαχόλους και μη σκεπτόμενους πολίτες!
Τόσο ήταν η έκπληξη μου που παρακάλεσα ένα φίλο να ακούσουμε μαζί τα λεγόμενα του ευελπιστώντας να μου πει ότι δεν κατάλαβα καλά και ο "ηγέτης" της χώρας μας λέει κάποια σοβαρά πράγματα που απλά εγώ δεν αντιλήφθηκα την δεδομένη στιγμή. Πραγματικά ο φίλος μου το άκουσε και με ζωγραφισμένη την έκπληξη στο πρόσωπο του ξέσπασε σε ένα νευρικό γέλιο λέγοντας την φράση “Δεν είναι δυνατόν”.
Ναι φίλες/οι δεν είναι δυνατόν να ακούμε και να βιώνουμε εδώ και καιρό όλα αυτά τα απίθανα από αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους, οι οποίοι πλέον μας κοροϊδεύουν αναίσχυντα και χωρίς τσίπα και εμείς απαθείς λες και μας έχουν κάνει λοβοτομή οδηγούμαστε χωρίς καμία αντίδραση προς την εξαθλίωση και τον αφανισμό μας ως χώρα και ως λαός.

Ας ελπίσουμε ότι οι τελευταίες δημόσιες επικριτικές παρεμβάσεις των επωνύμων Συνταγματολόγων για τις αντισυνταγματικές πράξεις των εν λόγω κυρίων αλλά και η σθεναρή αντίσταση των κατοίκων της πολύπαθης Κερατέας να είναι η αρχή για να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο για να τους στείλουμε όλους μαζί εκεί που τους αξίζει δηλαδή …. στον αγύριστο!!!