Νέα τρέλα !!! Εκατοντάδες γυμνοί σε πολυκαταστήματα για μια δωροεπιταγή !!!

Την ευκαιρία να ψωνίσουν ό,τι θέλουν και μάλιστα δωρεάν, έχουν οι πελάτες αλυσίδας καταστημάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία. Με μια προϋπόθεση όμως. Να πάνε στα καταστήματα, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους....
Με το σλόγκαν “ελάτε με τα εσώρουχά σας και βγείτε ντυμένοι” η εταιρεία Desigual με outlet σε Ισπανία και Πορτογαλία υπόσχεται να σας ντύσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια δωρεάν.
Οι πρώτοι εκατό που καταφέρνουν να φτάσουν με τα εσώρουχά τους στο επιλεγμένο κατάστημα της ημέρας ντύνονται δωρεάν και φεύγουν, ενώ οι υπόλοιποι έχουν 50% έκπτωση.

Ήδη το εν λόγω εγχείρημα έχει κάνει θραύση με εκατοντάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο να περιμένουν ώρες ολόκληρες πριν το κατάστημα καν ανοίξει, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.


“Έχει πλάκα. Φτάσαμε πρώτοι ενώ και άλλοι άρχισαν να έρχονται από τα ξημερώματα. Όταν άνοιξε η πόρτα ορμήξαμε και τρέχαμε σαν παλαβοί προσπαθώντας να βρούμε τι να φορέσουμε”, ανέφερε ένας νεαρός.

Η Μ. Αλμερίδα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας τονίζει ότι η εν λόγω πρωτοβουλία είχε ως στόχο να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων ενώ μετά την προσφορά “ελάτε γυμνοί, φύγετε ντυμένοι δωρεάν“, ήρθε η νέα προσφορά έλατε με τα εσώρουχα και τις γόβες σας και κερδίστε μια δωροεπιταγή 100 λιρών!
Η εν λόγω προσφορά πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή και αφορούσε τις πρώτες 100 γυναίκες που θα εμφανίζονταν στο εμπορικό κέντρο Lakeside Shopping Center του Έσσεξ της Μεγάλης Βρετανίας. 

Ο σκοπός της προσφοράς αυτής ήταν η διαφημιστική επιτυχία του εμπορικού κέντρου για την προώθηση των νέων κολεξιόν της άνοιξης, που δελέασε πολλές όμορφες παρουσίες.


Έτσι, τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου γέμισαν με γυναίκες που φορούσαν εσώρουχα για όλα τα γούστα, πολύχρωμα ή μονόχρωμα, κανονικά και στρινγκ, κάτι που φυσικά δεν άφησε αδιάφορο το ανδρικό κοινό. Η Κίρα Μίμορ από την πλευρά της, εκπρόσωπος του εμπορικού κέντρου, δήλωσε: «Ήταν μια φανταστική ιδέα. Μας άρεσε να έρθουν εδώ πανέμορφες γυναίκες φορώντας μόνο τα τακούνια τους και τα εσώρουχα τους».

Τα 2 άρθρα είδαμε στο   www.otherside.gr
και στο  windmo.blogspot.com αντίστοιχα