ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΕ...ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ...!!!

Ποιος είπε πως στους δύο τρίτος δεν χωρεί;.....
 Η θεωρία περί μονογαμίας καταρρίπτεται πανηγυρικά και τα ερωτικά τρίγωνα φαίνεται πως κερδίζουν διαρκώς έδαφος εκτός από τις φαντασιώσεις, τώρα και στα κρεβάτια των Ελλήνων!

Τον τελευταίο καιρό οι αγγελίες ζευγαριών ...
-στην πλειοψηφία τους παντρεμένων- έχουν κατακλείσει το Διαδίκτυο, αφού όλο και περισσότεροι αναζητούν νέες σεξουαλικές εμπειρίες. Το τρίτο πρόσωπο όχι μόνο είναι της μόδας, αλλά τα ερωτικά τρίγωνα τείνουν να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά ντουέτα!

«Είμαστε όμορφο ζευγάρι, παντρεμένο, καλλιεργημένο, με καλούς τρόπους. Ζητάμε κοπέλα να συμμετέχει σε παιχνίδια με τη γυναίκα. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια... στείλτε e-mail με φωτογραφία σας», είναι μία από τις εκατοντάδες αγγελίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. «Ζητάμε μια αιθέρια ύπαρξη να μας συντροφεύει στις διακοπές μας, αλλά και στις στιγμές χαλάρωσης. Καλύπτουμε και τυχόν έξοδα. Συμμετοχή του άντρα μόνο εάν το θέλει η ίδια» λέει άλλη, ενώ μεγάλη είναι και η ζήτηση αντρών: «Ζητάμε άντρα με εμπειρίες για παιχνίδι μόνο με τη γυναίκα. O σύζυγος μόνο θα κοιτάει».


Εντύπωση προκαλεί ότι οι ηλικίες και τα γούστα ποικίλουν. Ζευγάρια από 18 μέχρι και... 68 χρόνων αναζητάνε νέες σεξουαλικές εμπειρίες ακόμη και σε ερωτικό κουαρτέτο με άντρες, γυναίκες ή ζευγάρια που επιθυμούν να γίνουν μέρος της ερωτικής τους φαντασίωσης. «Ζευγάρι αναζητά ζευγάρι για να περάσουν μαζί ευχάριστες στιγμές. Ανταλλαγή συντρόφων δεκτή, ομαδικά παιχνίδια δεκτά», αναφέρει χαρακτηριστικά κάποια αγγελία.


Η γνώμη των ειδικών είναι πως το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο, ωστόσο αποτελεί χαρακτηριστικό της εποχής μας, αφού η προσφορά και η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά στην ιστορία του ανθρώπινου είδους. «Καταρρίπτεται ο μύθος ότι ο άνθρωπος είναι μονογαμικό ον. Παλαιότερα υπήρχε αυτό το στερεότυπο, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός παρατηρούμε ότι το ταμπού σπάει» λέει ο Πέτρος Δρέττας, ανδρολόγος του Ελληνικού Ανδρολογικού Ινστιτούτου. «Τα ζευγάρια που αποφασίζουν να προβούν σε τέτοιου είδους σεξουαλική εμπειρία έχουν αναπτύξει στη μεταξύ τους σχέση αρκετά γερούς δεσμούς. Δεν σημαίνει πως έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλον, αλλά αντιθέτως πως από κοινού είναι διατεθειμένοι να απολαύσουν κάτι νέο. Το τέλος μιας σχέσης σημαίνει όταν ο καθένας τραβά τον δικό του δρόμο», προσθέτει.


Ακόμη, όμως, και ανάμεσα στους επιστήμονες οι γνώμες διίστανται. Ο σεξολόγος Μάρκος Περράκης αναφέρει πως τέτοιου είδους ερωτικά πειράματα οδηγούν μάλλον στη διάλυση της σχέσης: «Αν το τρίτο πρόσωπο δεν είναι συνειδητή επιλογή και των δύο, τότε με μαθηματική ακρίβεια αργά ή γρήγορα το ζευγάρι χωρίζει. Αποτελεί γεγονός πως η ρουτίνα είναι ικανή να προκαλέσει τέτοιου είδους αντιδράσεις, ωστόσο δεν βοηθά σε καμία περίπτωση στην αναθέρμανση της συζυγικής σχέσης».


Οι αγχωτικοί ρυθμοί της ζωής είναι, άραγε, αιτία για μια πολυπληθή ερωτική συνεύρεση; «Σαφώς η ρουτίνα αλλά και οι αγχωτικοί παράγοντες της καθημερινότητας ωθούν τα ζευγάρια σε νέες διεξόδους ευχαρίστησης» σημειώνει η Βίκυ Σακή, ψυχοθεραπεύτρια-θεραπεύτρια οικογενειακών συστημάτων και συμπληρώνει: «Τον τελευταίο καιρό έρχονται στο γραφείο μου όλο και περισσότερα ζευγάρια που μου αναφέρουν τέτοιου είδους φαντασιώσεις. Κάποιοι φτάνουν στον χωρισμό, ενώ άλλοι αποφασίζουν από κοινού να συμμετέχουν σε ένα ερωτικό τρίγωνο με την ή τον σύζυγό τους». Σύμφωνα με την κ. Σακή, πρόσφατες μελέτες αναφέρουν ότι οι σύγχρονοι άνθρωποι... ξεφεύγουν από τα όρια διότι δεν βρίσκουν πλέον ευχαρίστηση σε ό,τι -μέχρι σήμερα τουλάχιστον- θεωρείται φυσιολογικό. «Συνήθως τέτοιου είδους σχέσεις καταστρέφουν τον γάμο ή τον μόνιμο δεσμό δύο ανθρώπων. Από την εμπειρία μου, ο ένας από τους δύο συντρόφους δεν αντέχει στην ιδέα να μοιράζεται τον σύντροφό του», τονίζει η κ. Σακή. 

 
volostv.blogspot.com