Σούπερ Χτενίσματα για το Καλοκαίρι

Κάθε καλοκαίρι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν απλά και εύκολα χτενίσματα για να αποφεύγουν τη δυσκολία των στιλιζαρισμένων κουρεμάτων. Προτιμούν την άνεση και την ευκολία και όχι τα αυστηρά καλοχτενισμένα κουρέματα του χειμώνα...
Η Ελλάδα είναι μία πολύ ζεστή χώρα και ειδικά στα νησιά η υγρασία είναι καθημερινός εφιάλτης για κάθε γυναίκα. Με αποτέλεσμα, ακόμα και αν ισιώσεις τέλεια τα μαλλιά σου, μετά από μία ώρα τα μαλλιά σου να θυμίζουν θάμνο.

Προς αποφυγήν όλων αυτών επιλέγουμε ανέμελα χτενίσματα με φυσική κίνηση και κυματισμούς, μαζεμένα με στυλ ή για τις πιο κοντές κουπ τονίζουμε τουφίτσες και  μύτες χρησιμοποιώντας πάντα  ειδικά προϊόντα styling που ελέγχουν το φριζάρισμα και δίνουν την κατάλληλη υφή στα μαλλιά μας.
Ας ρίξουμε και μια  ματιά  στα χτενίσματα που υιοθετούν τους ζεστούς αυτούs μήνες διάσημα μοντέλα και  σταρ του Hollywood!! 

  

 Sarah Jessica Parker To fashion icon Sarah Jessica Parker επιλέγει  όγκο στα μαλλιά της με απαλό κυματισμό με  ελαφρως  ατημέλητο look.  Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό και φυσικά πολύ εύκολο για να γίνει όταν τα μαλλιά σας διαθέτουν από την φύση τους απαλούς κυματισμούς.
Styling tip: Χρησιμοποιείστε έναν κερί  σε μορφή αφρού και απλά τσαλακώστε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο για να δημιουργήσετε ένα φυσικό S κυματισμό. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά ή ελαφρώς με φυσούνα. Όταν στεγνώσουν γυρίστε το κεφάλι ανάποδα  και με τα δάκτυλά σας τινάξτε λίγο τα μαλλιά κοντά στην ρίζα και διαχωρίστε απαλά τις μπούκλες για να δώσετε όγκο.
Διορθώστε μικρολεπτομέρειες  και όπου χρειάζεται βάλτε λίγο ακόμα αφρό στην παλάμη σας  και τσαλακώστε τα μαλλιά σας για να τονίσετε κάποιες τούφες. Εάν θέλετε το ατημέλητο look της Parker  και έξτρα όγκο  κρεπάρετε κάποιες τούφες στο κάτω μέρος των μαλλιών σας.

 
Ηeidi Klum Η ξανθιά καλλονή, προτιμάει έναν απλό κότσο όταν έχει πολύ ζέστη πιάνοντας τη φράντζα της με ένα τσιμπιδάκι και στη συνέχεια πιάνοντας και τα υπόλοιπα μαλλιά πίσω σε ένα χαμηλό σινιόν.
Styling tip: Το μόνο που χρειάζεστε λοιπόν για να πετύχετε το look είναι όμορφα αξεσουάρ μαλλιών όπως λαστιχάκια και διακοσμητικά τσιμπιδάκια. Για τις βραδινές εξόδους συμπληρώστε την εμφάνισή σας όπως η Heidi με εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Κερδίζετε έξτρα πόντους αν καταφέρετε να βάψετε και εσείς τα μάτια σας τόσο εντυπωσιακά.

  Jessica Alba Οι πλεξούδες το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους, και η Jessica Alba, είναι μεγάλη φαν του συγκεκριμένου χτενίσματος. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε τα μαλλιά σας κότσο…οι πλεξούδες ταιριάζουν πάντα και παντού!
Styling tip: Εάν σας αρέσει το look μην περιμένετε να το πετύχετε με την πρώτη δείτε ένα βίντεο για το πώς θα κάνετε μόνες σας αλλά σας προειδοποιούμε θέλει λίγο εξάσκηση μέχρι να πάρετε το «κολλάει»

 Victoria Beckham Το απόλυτο fashion idol, Victoria Beckham προτιμάει τα τελευταία χρόνια τα κοντά μαλλιά. Επιλέγει όμως ένα πιο χαλαρό στυλ που το πετυχαίνει  με τα κατάλληλα προιόντα styling.
Styling tip: Τονίστε τουφίτσες και τις μύτες των μαλλιών σας με λίγο κερί. Απαραίτητη προϋπόθεση για εύκολο styling στο συγκεκριμένο χτένισμα είναι τα φυσικά ίσια μαλλιά . Το μόνο μειονέκτημα του συγκεκριμένου κουρέματος είναι ότι ίσως να χρειάζεστε λούσιμο καθημερινά για να δείχνει φρέσκο και όχι αχτένιστο.
Προτιμήστε λοιπόν χτενίσματα που είναι όσο το δυνατόν πιο  κοντά στο δικό σας φυσικό στυλ. Το καλοκαίρι εξάλλου είναι για βόλτες και μπάνια και χαλάρωση!