Η τέχνη του "γρήγορου" σεξ

sexy-hot-jeans-couple-400x296

 Η τέχνη του «γρήγορου» sex
Τι διαρκεί λιγότερο από το να φτιάξεις ένα καφέ, ή να δεις τις διαφημίσεις πριν από ένα σήριαλ, ή να γεμίσεις το ρεζερβουάρ με βενζίνη στο βενζινάδικο; Ένα γρήγορο πήδημα! Στο σημερινό κόσμο κερδίζει συνεχώς έδαφος...
  Όλοι πλέον θέλουν να μην χάνουν χρόνο και να καταβάλλουν την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια όπως συμβαίνει στις επονομαζόμενες «ξεπέτες». Πριν βιαστείς να το απορρίψεις σκέψου ότι υπάρχουν  πολλά θετικά πλεονεκτήματα που μπορεί να συμβούν με μια «ξεπέτα» όπως:

Χαλάρωση από το στρες
Επανεκκίνηση του πάθους και του έρωτα που μπορεί να είναι ακόμα και σωτήριο για τη σχέση.
Μείωση του άγχους της επίδοσης στο sex.
Βελτίωση της διάθεσης και ενεργοποίηση τους σώματος και του πνεύματος και για τους δύο.
Βοήθεια στη προσπάθεια μείωσης του βάρους
Αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας.
Κάλυψη της ανάγκης όταν είσαι πολύ απασχολημένη με άλλα για να μπεις σε χρονοβόρες διαδικασίες.

Δεδομένων των πολλών πλεονεκτημάτων είναι πολλά τα ζευγάρια που κάνουν  ένα διάλειμμα στη συνηθισμένη τους σεξουαλική ρουτίνα για ένα «γρήγορο» που και που. Βιώνουν έτσι ένα ζωώδη αισθησιασμό μεταξύ τους δημιουργώντας αναμνήσεις και δυναμώνοντας με αυτό το τρόπο τη σχέση τους. Εκείνες που βιώνουν συνεχώς κάτι τέτοιο υποστηρίζουν ότι ακολουθούν κάποιους κανόνες:

1. Για να συμβεί το «γρήγορο» θα πρέπει να αρπάζεις την ευκαιρία. Δεν μπορείς να περιμένεις για την ιδανική στιγμή. Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να νιώσεις ή να είσαι κάπως. Πρέπει να επιδιώξεις την άμεση ηδονή. Μην προβάλεις δικαιολογίες, απλά κάντο.

2. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι ένα «γρήγορο» δεν είναι σαν μια κανονική σεξουαλική πράξη. Είναι απλά μια σεξουαλική επαφή που δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει διείσδυση. Μπορεί να είναι ας πούμε στοματικό σεξ. Κάποια ζευγάρια κανονίζουν κάτι τέτοιο σαν τα προκαταρκτικά του σεξ και αφήνουν τις πιο χρονοβόρες καταστάσεις για όταν θα έχουν περισσότερο χρόνο.

3. Τα «γρήγορα» σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αντικαταστήσουν την κανονική σεξουαλική επαφή. Είναι απλά ένα εργαλείο που αν το χειριστείς σωστά μπορεί να σου δώσει ηδονικές δόσεις έρωτα που θα εντείνουν τη προσμονή σας και θα σας κάνουν να θέλετε ο ένας τον άλλον συνέχεια.

 4. Θα πρέπει επίσης να μην σε νοιάζει αν θα έρθεις σε οργασμό. Ο οργασμός δεν είναι κάτι απαραίτητο στη διαδικασία του «γρήγορου» και για τον άντρα και για τη γυναίκα. Αφορά περισσότερο τη σύνδεση μεταξύ σας και όχι την ολοκλήρωση.

5. Ενώ δεν είναι απαραίτητο θα δεις ότι είναι καλύτερο να  «πειραζόσαστε» κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να φλερτάρετε για παράδειγμα μέσω mail με sms, ή τηλεφωνικά. Αυτό θα δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα και ένα είδος προσμονής που θα λειτουργήσει θετικά όταν θα βρεθείτε.

6. Προετοιμάσου ερωτικά από πριν. Μπορείς να φαντασιωθείς για το τι θα συμβεί και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα για σένα. Μπορείς να σκεφτείς τι συνέβη την προηγούμενη φορά και πως αισθάνθηκες.

7. Ντύσου κατάλληλα ώστε να είναι εύκολο ο εραστής σου να έχει πρόσβαση χωρίς να γδυθείς. Τα sexy εσώρουχα που κρύβονται κάτω από τα ρούχα θα σας βοηθήσουν πολύ.

8. Μην σχεδιάζεις τι θα συμβεί. ʼστο απλά να συμβεί. Μην ζητάς την απόλυτη απομόνωση και ασφάλεια. Ένας μεγάλος παράγοντας ερεθισμού είναι ο κίνδυνος να πιαστείς στα πράσα. Απλά διάλεξε μια ερωτική στάση, που σου δίνει τη δυνατότητα να καλυφθείς γρήγορα σε περίπτωση ατυχίας.

Θυμήσου ότι η ζωή πρέπει να είναι διασκέδαση και μεγάλο μέρος αυτής της διασκέδασης είναι το παιχνίδι του σεξ. Οπότε μην το σκέφτεσαι και απλά κάντο.