Δεκαπέντε λόγοι για να κάνεις συχνότερα σεξ!

1. Όχι πια «πονοκέφαλος»
«Μισές από τις γυναίκες λένε ότι το σεξ στην πραγματικότητα μειώνει την ένταση του πονοκεφάλου!»


2. Περισσότερη απόλαυση!
Εάν αυξήσεις τη συχνότητα του σεξ,η διάθεση σου θα ανέβει όσο κι αν έπαιρνες αύξηση στη δουλειά σου!

3. Επιπλέον αυτοπεποίθηση
Το αίσθημα ότι είσαι επιθυμητή και ότι ικανοποιείς το σύντροφο σου ενισχύει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου!Ακόμα και όταν σε αγκαλιάζει μετά το σεξ σου προκαλείται αυτόματα ένα έντονο συναίσθησμα σιγουριάς και ικανοποίησης.Επίσης τονώνεται η εικόνα που έχει κανείς για τον εαυτό του!

4. Καλύτερος ύπνος
Από το να μετράς προβατάκια για να σε πάρει ο ύπνος επιδόσου καλύτερα στο σεξ:ο οργασμός απελευθερώνει τις ορμόνες και σ’αφήνει να απολαύσεις ένα βαθύ ύπνο και να ηρεμήσεις!

5. Χαρούμενη για πάντα
Έχεις έναν λόγο για να χαίρεσαι,κυριολεκτικά!Χάρης μιας ορμόνης του άντρα,που εμείς την «απορροφάμε»,μειώνεται ο κίνδυνος κατάθλιψης.

6. Λιγότερο στρες
Οι σεξουαλικά δραστήριοι άνθρωποι έχουν καλύτερη αντίδραση στο στρες από αυτούς που απέχουν.Διότι το σεξ δημιουργεί την αίσθηση ηρεμίας.

7. Λιγότερα κρυολογήματα
Τα ζευγάρια που κάνουν σεξ σε εβδομαδιαία βάση,αποκτούν δυνατό ανασοποιητικό κατά 30%..

8. Τόνωση ερωτικής διάθεσης
Είναι γνωστό ότι όσο περισσότερο κάνεις σεξ τόσο περισσότερο θέλεις!!

9. Παιχνιδάκι οι υποχρεώσεις!
Με την ερωτική επαφή έχεις μεγαλύτερη όρεξη για τις υποχρεώσεις σου αργότερα…!

10. Ρύθμιση της περιόδου
Οι γυναίκες που κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα έχουν πιο σταθερό εμμηνοροικό κύκλο,από εκείνες που το κάνουν μια στο τόσο!

11. Extra υγιεινή διατροφή
Το σεξ σε κάνει να εκτιμάς το σώμα σου και άρα να ακολουθείς μια πιο υγιεινή διατροφή για να το διατηρείς σε καλή κατάσταση.Μην ξεχνάς ότι όταν παίρνεις μερικά κιλά χάνεις την διάθεση σου για σεξ.Ενώ αν χάσεις έστω και 3 κιλά ανεβαίνει η διαθεσή σου “αυτόματα”..

12. «Πιο αγαπημένα..»
Λένε ότι όσο περισσότερο σεξ κάνει ένα ζευγάρι τόσο πιο αγαπημένο είναι.Νιώθεις έτσι πιο δεμένη με τον σύντροφο σου..

13. Ομορφότερη σιλουέτα..
Κάνοντας σεξ για 30 λεπτά μπορείς να κάψεις μέχρι και 200 θερμίδες – ακόμη περισσότερες αν είσαι από πάνω.Βελτιώνει την αντοχή και τονώνει παράλληλα τους μυς…Ειδικά όταν πιάνεις δουλειά σε διάφορες στάσεις τονώνονται οι γλουτοί,κοιλιακοί και οι τρικέφαλοι..

14. Λαμπερό δέρμα
Δε χρειάζεσαι πλέον ρουζ για να φρεσκαριστείς..Μπορείς να έχεις εκπληκτική λάμψη βοηθώντας το αίμα να κυκλοφορήσει με το σεξ.

15. Μείωση του πόνου
Εάν πονάς,σταμάτα τα παυσίπονα τώρα..γιατί με τον οργασμό η αντοχή σου στον πόνο αυξάνεται κατά 100% -λόγω των ορμόνων-.

Tip ♥: Εννοείται ότι το σεξ είναι απολαυστικό…Όμως δεν πρόκειται απλώς για μια πράξη ή για μια ανθρώπινη ανάγκη.Το σεξ ωφελεί πολλά πράγματα εκτός από αυτά όπως..την υγεία,το σώμα,δίνει καλή διάθεση,δημιουργεί ισχυρό δεσμό με το σύντροφο σου,καταπολεμά το στρες,αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου,σφίγγει το κορμί και η λίστα δεν έχει τελειωμό…Γι’αυτό λοιπόν αυτόν τον μήνα πράξε κάτι σημαντικό για την υγεία σου!!!Κάθε μέρα θα έχεις και από μία αφορμή για να φέρεις τον σύντροφο σου στην κρεβατοκάμαρα…..