Οι ποιο παράξενες επιχειρήσεις της Αμερικής

Στο εμπόριο σήμερα το σημαντικό είναι να ξεχωρίζεις. Οι παρακάτω επιχειρήσεις όμως έχουν εξελίξει αυτόν τον κανόνα σε μια μορφή τέχνης....
 
 
1. Cuddle party.
Έδρα : Ν. Υόρκη.
Διοργανώνει συναντήσεις ενηλίκων στις οποίες "εξερευνούν την επικοινωνία, τα περιοριστικά όρια και την τρυφερότητα" μέσω του αγκαλιάσματος. Τα cuddle parties περιγράφονται από τους διοργανωτές ως "εργαστήρια/κοινωνικές εκδηλώσεις" που δίνουν στους ενήλικες την ευκαιρία να "δώσουν και να λάβουν ένα καλοπροαίρετο άγγιγμα σε ένα φιλικό και χωρίς προσδοκίες περιβάλλον, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τα ενδιαφέροντα και τα όρια του καθενός".
 
2. Alibi Network.
Έδρα : Σικάγο.
Σε έναν τέλειο κόσμο δεν θα χρειαζόταν να πείτε ψέματα στον/στην σύζυγο, το αφεντικό ή τους γονείς σας. Στον ατελή κόσμο που ζούμε όμως, αυτοί οι τύποι θα σας δώσουν το απαραίτητο άλλοθι.
 
3. Barefoot List.
Έδρα : Salt Lake City.
Τα μέλη αυτής της υπηρεσίας μπορούν να :
  • Κάνουν μια λίστα με πράγματα που θέλουν να εκπληρώσουν πριν πεθάνουν.
  • Να δουν τις λίστες των άλλων.
  • Να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα που θέλουν τα ίδια πράγματα ή που έχουν ήδη πραγματοποιήσει κάποια από αυτά.
  • Να διατηρήσουν ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες και σημειώσεις.

4. Climax Gentleman's Club.
Έδρα : New Alexandria, Pennsylvania. Είναι το πρώτο strip club στο οποίο παρακολουθείς όλη την δράση μέσα από την θαλπωρή του αυτοκινήτου σου. 20 δολλάρια το λεπτό για δύο ή περισσότερους επιβάτες και 10 δολλάρια για σόλο πελάτες.
 
5. Afterlife Telegrams.
Έδρα : New Athens, Illinois.
Πριν διαβάσετε τι κάνει αυτή η υπηρεσία, καθίστε κάπου γιατί θα πέσετε από τα γέλια... Κρατηθήκατε?.. Λοιπόν... Αυτοί οι τύποι αναλαμβάνουν να μεταβιβάσουν ένα μύνημα που θέλετε να πείτε σε κάποιον που έχει ήδη πεθάνει !!!. Πώς το κάνουν? Με μόνο 5 δολλάρια την λέξη ( 5 λέξεις το λιγότερο ), βάζουν εθελοντές που πρόκειται λίαν συντόμως να αφήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο, να αποστηθίσουν το κείμενο σας και να το μεταβιβάσουν στο άτομο που επιθυμείτε αφού βέβαια μας αφήσουν χρόνους.
 
6. Gaming-Lessons.
Έδρα : Jupiter, Florida.
Υπηρεσία που αναλαμβάνει να σας εκπαιδεύσει και να σας μανατζάρει στα παιχνίδια Gears of War 2 και Halo 3 και να σας μεταμορφώσει στον απόλυτο επαγγελματία gamer.
 
7. Heart Attack Grill.
Έδρα : Chandler, Arizona.
Αναλαμβάνουν να σας στείλουν το ιδανικό γεύμα για να στείλετε την καρδιά σας παραθέριση. Τετραπλό bypass burgrer, πατάτες τηγανισμένες σε λαρδί, Jolt cola (αυτό το τελευταίο δεν ξέρω τι είναι αλλά προφανώς θα είναι ανθυγιεινό) και ένα πακέτο άφιλτρα τσιγάρα.
 
8. Lucky Break Wishbone.
Έδρα : Seattle.
Γνωρίζετε το παιχνίδι τύχης με το κοκαλάκι από κοτόπουλο που έχει σχήμα διχάλας, κατά το οποίο τα άτομα κρατούν από μια άκρη και το σπάνε? Αυτή η εταιρία πουλάει τέτοια κοκαλάκια από πλαστικό....
 
9. Neuticles.
Έδρα : Missouri.
Μεταμόσχευση προσθετικών όρχεων στα αγαπημένα σας κατοικίδια που έχουν υποστεί ευνουχισμό. Όπως λέει χαρακτηριστικά και στην επίσημη ιστοσελίδα:
 
Με την Neuticles - Είναι σαν να μην άλλαξε τίποτε...