Τα ψέματα των ελίτ της παγκοσμιοποίησης


Οι παγκόσμιοι τραπεζίτες βλέπουν την επίσημη ρητορική τους να καταρρέει, με τον Νομπελίστα Ομπάμα, και τον «ριζοσπάστη μεταρρυθμιστή» David Cameron να επαναλαμβάνουν τη περιπέτεια του Ιράκ, που όμως βασίζονταν στα ψέματα.
Μετά από εβδομάδες ψεμάτων, η Δύση τελικά αδιαφόρησε για τη νομιμοποίηση της δράσης της, και αποφάσισε να προχωρήσει σε επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Λιβύη. Και αυτό μεταφράζεται σε....

ολοκληρωτική επίθεση με πυραύλους και βομβαρδισμούς εναντίον της χώρας, με μοναδικό σκοπό να αντιστραφεί η δυσμενής θέση των υποστηριζόμενων από τη Δύση ανταρτών.

Η London Telegraph που μας είχε πληροφορήσει πως ο Καντάφι διέφυγε στη Βενεζουέλα, τώρα επιχαίρει για τη σκληρή του τιμωρία, αφού όπως λέει «σκότωνε αμάχους». Άσχετα αν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι πράγματι ο Καντάφι σκότωσε αμάχους. Ακόμη και το BBC παραδέχεται ότι καμία πληροφορία από τη Λιβύη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ως γεγονός. Προφανώς, οι εικασίες αρκούν για μια ακόμη εισβολή στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, που προσπαθεί να δημιουργήσει τη νέα παγκόσμια κυβέρνηση.

Η ρωσική κυβέρνηση παρουσίασε στοιχεία που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Καντάφι δεν πραγματοποίησε αεροπορικές επιθέσεις εναντίον οποιουδήποτε. Και βέβαια ούτε διέφυγε στη Βενεζουέλα.
Ακόμη και το International Institute for Strategic Studies (IISS), που στηρίζει τη παγκοσμιοποίηση, παραδέχθηκε πως ο Καντάφι αποφεύγει να θίξει στόχους αμάχων, για να μη δώσει αφορμές στη Δύση.

Τα Δυτικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν μια κλασική συνταγή, όπως κάνουν πάντα, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Το μόνο όμως που μπορεί να επιβεβαιωθεί είναι ότι το αντιστασιακό κίνημα της Λιβύης έχει τη στήριξη των ΗΠΑ και της Βρετανίας εδώ και 30 χρόνια. Η απαρχή της «ημέρας της οργής» έγινε στην Εθνική Συνέλευση της Λιβυκής Αντιπολίτευσης (NCLO) στο Λονδίνο και όχι στη Βεγγάζη. Ο αρχηγός της Ibrahim Sahad έδινε συνέντευξη στα ΜΜΕ από τα σκαλιά του Λευκού Οίκου, μόλις ξεκίνησαν οι πρώτες διαδηλώσεις στη Τρίπολη. Και παπαγάλιζε τις απόψεις των κυβερνήσεων για την ανάγκη στρατιωτικής επέμβασης.

Παράλληλα, επιβεβαιώνεται ότι ο αποδεδειγμένα τρομοκράτης Noman Benotman, που συνεργάστηκε με τη ΜΙ6 και τον Osama Bin Laden, τώρα στηρίζει τους εξεγερμένους.
Είναι πλέον ξεκάθαρο, πως η «αραβική άνοιξη», που αποφασίστηκε από τους ιθύνοντες της παγκοσμιοποίησης μέσω του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, συμπεριλαμβάνει και την ανατροπή του Καντάφι. Και αν δεν επαρκούν οι πυραυλικές επιθέσεις, σίγουρα θα σταλούν και δυνάμεις εδάφους, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των παγκοσμιοποιητών.

Έτσι, τα παγκόσμια πουλημένα ΜΜΕ, στηρίζουν ανερυθρίαστα την άθλια προπαγάνδα έτσι ώστε η πραγματικότητα να ταιριάζει με τη πολιτική ατζέντα κάποιων ελίτ.

Ποτέ στο παρελθόν η διεθνής κοινότητα και οι σκοποί της δεν ήταν τόσο ξετσίπωτα και έκδηλα εκτεθειμένες. Την ώρα που η Ιαπωνία υφίσταται τις συνέπειες του χειρότερου σεισμού όλων των εποχών, ενός καταστροφικού τσουνάμι, και μιας πυρηνικής κρίσης, η Δύση αφιερώνει όλες τις δυνάμεις, τους πόρους, και τη επιρροή, για να πραγματοποιήσει έναν πόλεμο για το κέρδος στη Λιβύη, υπό το κάλυμμα της «ανθρωπιστικής» φροντίδας.

 Αυτό όμως δεν ισχύει, και βασίζεται απλά σε αυτό που το ίδιο το BBC χαρακτηρίζει εικασίες και φήμες. Την ίδια ώρα που επιβεβαιωμένα, η Ιαπωνία υποφέρει τα πάνδεινα.
Αντί να κατευθυνθούν οι πόροι της Δύσης προς ανακούφιση της Ιαπωνίας, χαραμίζονται στην παρέμβαση στα εσωτερικά μιας ανεξάρτητης χώρας. Αυτό συνιστά εγκληματική αδιαφορία. Η Δύση, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύει ότι είναι εγκληματίας πολέμου, δρώντας στη Λιβύη, και αδιαφορώντας για την Ιαπωνία.

Μια τέτοιου είδους ανεύθυνη πολιτική, με εγωιστικές προτεραιότητες, που αφήνει την ανθρωπότητα να υποφέρει, δεν αξίζει του σεβασμού μας, της υπακοής μας, και της στήριξής μας.

Οι τραπεζικοί ολιγάρχες που ελέγχουν τα παγκόσμια κεφάλαια, και που απαρτίζουν τη δήθεν «παγκόσμια συναίνεση», θα πρέπει επιτέλους να απομονωθούν. Αν τους αφήσουμε να συνεχίζουν τη δράση τους, αφήνοντας εκατομμύρια Ιάπωνες να βασανίζονται, και παράλληλα καταστρέφοντας τη Λιβύη, αυτό θα οδηγήσει αναπόφευκτα και στη μελλοντική επίθεση τους εναντίον όλων εμάς.
S.A.-Prison Planet

kostasxan
thesecretrealtruth.blogspot.com