Το «άρμεγμα» του πέους...!!!


Είναι μια τεχνική σύσφιξης του πέους με φυσικό τρόπο ιδιαίτερα ερωτική και πάρα πολύ διεγερτική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές ερωτικές στάσεις...

Η γυναίκα σφίγγει τους μύες, αυτούς που συσπώνται κατά την διάρκεια του οργασμού την ώρα που το πέος είναι μέσα στον κόλπο της. Μπορεί να το κάνει κατά διαστήματα έως ότου εξοικειωθεί και να μπορεί να εφαρμόσει αυτή την τεχνική για πολύ ώρα.
Το σφίξιμο από τους μύες του αιδοίου, μοιάζει σαν να «αρμέγει» το πέος και προσδίδει μια ιδιαίτερη...

.. ερωτική ευχαρίστηση και στα δυο ερωτικά όργανα που διαχέεται με κύματα ηδονής στα σώματα των δυο εραστών.
Μια αρχαία ταοιστική ερωτική στάση και το όνομά της είναι «Κουνέλι που γλύφει το τρίχωμα του» ή η αντίστοιχή της, του Κάμα Σούτρα με το όνομα «Η στάση της φοράδας , θα μπορούσε να συνδυαστεί με το «άρμεγμα» του πέους.
Ο άντρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα με τα πόδια του τεντωμένα και η γυναίκα καβαλάει επάνω του με την πλάτη της γυρισμένη από το πρόσωπό του κοιτάζοντας τα πόδια του. Μέτα βάζει το πέος του μέσα στο αιδοίο της και κινείτε κάνοντας ταυτόχρονα τις συσπάσεις «αρμέγματος» του πέους.
Θα είναι πολύ ωφέλιμο και για τους δύο να παραταθεί όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή η ερωτική στάση, επιπλέον το Ερωτικό Ταό την κατατάσει σαν μια ιδιαίτερα θεραπευτική ερωτική στάση.

draminanea-draminos.blogspot.com



 Εάν θέλετε να το δούν και άλλοι προωθήστε το με ένα like!