Oi «Ανώνυμοι» κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά Αμερικάνικων ιστοσελίδων

Η διεθνής ομάδα των χακτιβιστών, γνωστοί ως «Ανώνυμοι», υποστήριξε χθες ότι παραβίασε περίπου 70 ...
ιστοσελίδες στις νότιες και κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες και υπέκλεψε τα δεδομένα τους, ως «αντίποινα» για τις συλλήψεις υποστηρικτών της στις ΗΠΑ και τη Βρετανία πιστωτικών καρτών και διάφορες άλλες πληροφορίες, από ιστότοπους χαμηλής ασφάλειας. «Έχουμε στα χέρια μας ένα μεγάλο αριθμό εμπιστευτικών πληροφοριών, που είναι σίγουρο ότι θα φέρουν...
σε δύσκολη θέση, θα δυσφημήσουν και θα ενοχοποιήσουν αξιωματούχους της αστυνομίας των ΗΠΑ. (...) Επιδιώκουμε να σαμποτάρουμε τη δυνατότητά τους να τρομοκρατούν συλλογικότητες», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ομάδα σε δήλωσή της.

Οι «Ανώνυμοι» λένε ότι δεν μπορούν άμεσα να διασταυρώσουν όλα τα στοιχεία που έχουν υποκλέψει, ωστόσο δηλώνουν ότι αυτά αφορούν σε στοχοποιήσεις πολλών γραφείων αξιωματικών της αστυνομίας σε πολλές Πολιτείες όπως Αρκάνσας, Κάνσας, Λουιζιάνα, Μιζούρι, Μισισιπή.
Όταν ρωτήθηκαν εκπρόσωποι της αστυνομίας αυτών των Πολιτειών αν αληθεύουν τα χτυπήματα των «Ανώνυμων», κανείς δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, εκτός από έναν σερίφη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το τμήμα του επλήγη από χάκερς και ότι με το θέμα ασχολείται το FBI.