Το κανό, το Γιοργάκι και η μπατάνα!!!


Μονολογεί το τρελό πινέλο...


Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα το νέο ωράριο του πρωθυπουργού γιοργάκι... Από τις 37, 5 ώρες που ήταν μέχρι στιγμής πάνω στο κανό με την μπατάνα, τώρα πλέον αυξάνεται στις 40 ώρες. 


Στόχος με το νέο ωράριο είναι να μπορούν όλοι οι λουόμενοι παραθεριστές να τον καμαρώνουν και να του δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους. Παράλληλα θα αυξηθεί και η παραγωγικότητα τους διότι θα τρέχουν να τον προλάβουν για να του δώσουν τα μιστά και τις συντάξεις.


Η είσοδος του κοινού στις παραλίες θα γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 15:00. 


Ειδική μέριμνα θα υπάρχει για τους ανέργους οι οποίοι θα μπορούν να κατεβαίνουν στην παραλία από τα χαράματα. Έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύουν, οπότε τι καλύτερο από το να παρακολουθούν το γιοργάκι στα πρωινά πους-απς. 


Οι δε συνταξιούχοι μπορούν να τρέχουν πίσω από τον ποδηλάτη της Σκιάθου και να τον βοηθούν να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατο και γενικώς να τον προσέχουν μην πέσει και φάει τα μούτρα του. 


Τα δε Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα λειτουργούν και τα Σάββατα για να δέχονται αιτήσεις πολιτών σχετικά με το ποιες φωτογραφίες του γιοργάκι θα ήθελαν να δουν αναρτημένες στο ίντερνετς. 


Υπάρχουν δυο σενάρια για το θέμα της μπατάνας:
* να γίνει δημοψήφισμα τον Σεπτέμβριο και να αποφασίσει ο λαός αν προτιμά τον πρωθυπουργό με μπατάνα ή όχι
* να τεθεί το θέμα σε διαβούλευση 
goonssip.blogspot.com