Φθηνά εισιτήρια τρένου μέσω διαδικτύου

Θέλεις να πας Αθήνα με 9 ευρώ ; Με 19 ; ή ακόμα και με 29 ; Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σου δίνει τη δυνατότητα μέσω διαδικτύου, μαζί με ίντερνετ, σήμα σε όλη τη διαδρομή, τραινο-ταξί και αποζημίωση σε τυχόν καθυστερήσεις....

Από 21 Αυγούστου ξεκινά η διάθεση φτηνών εισιτηρίων στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Αθήνα και όπως εξηγεί ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλος, κάθε μήνα 10.000 θέσεις θα είναι διαθέσιμες έναντι αντίτιμου 9 ευρώ, 15.000 θέσεις έναντι 19 ευρώ και αντίστοιχος αριθμός έναντι 29 ευρώ. Δηλαδή, σε σύνολο 210.000 θέσεων σε μηνιαία βάση, οι 45.000 θέσεις θα βγαίνουν σε προσφορά.
Από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινά μέσω του διαδικτύου το πρόγραμμα διάθεσης φθηνών εισιτηρίων στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη, με την ισχύ του εισιτηρίου από την 21η Αυγούστου και μετά, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο κ. Ζηλιασκόπουλος θα είναι διαθέσιμες έναντι αντίτιμου 9 ευρώ, 15.000 θέσεις έναντι 19 ευρώ και αντίστοιχος αριθμός έναντι 29 ευρώ. Δηλαδή, σε σύνολο 210.000 θέσεων σε μηνιαία βάση, οι 45.000 θέσεις θα βγαίνουν σε προσφορά.
Παράλληλα, προσανατολίζεται στη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας μεταφοράς επιβατών πόρτα-πόρτα, με την επωνυμία «τραίνο-ταξί», με την οποία ο επιβάτης θα έχει τη δυνατότητα με ένα ενιαίο μειωμένο εισιτήριο να ζητήσει να τον περιμένει ταξί και να τον μεταφέρει στον τελικό του προορισμό.

Για παράδειγμα, το συνολικό κόστος τρένου και ταξί θα ξεκινά από 69 ευρώ μετ' επιστροφής για όσους διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παρέχει μέσα στα τρένα τη δυνατότητα χρήσης ίντερνετ και συνεχές σήμα στα κινητά τηλέφωνα όλων των εταιρειών.
Τέλος για πρώτη φορά θα υπάρξει πολιτική αποζημίωσης επιβατών λόγω καθυστερήσεων. Συγκεκριμένα, θα παρέχεται έκπτωση στο επόμενο εισιτήριο για κάθε επιβάτη κατά 25% για μισή ώρα καθυστέρηση, 50% για πάνω από 60 λεπτά, 75% πάνω από 90 λεπτά, ενώ για καθυστέρηση άνω των 120 λεπτών, θα δίνεται ένα δωρεάν εισιτήριο.