Τα είπαν Μπουτάρης – Οζντεμίρ


Για τη στελέχωση γραφείου εμπορικού ακολούθου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, την προώθηση της επιχειρηματικής συνεργασίας ...
μεταξύ των δύο χωρών και την αύξηση της προσέλευσης Τούρκων τουριστών στη Θεσσαλονίκη, συζήτησε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης με τον απερχόμενο Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη Χουσεϊν Οζντεμίρ στη διάρκεια εθιμοτυπικής συνάντησης στο Δημαρχείο.
Κατά την αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του κ. Οζντεμίρ επισημάνθηκαν και από τις δύο πλευρές οι δυνατότητες διεύρυνσης της οικονομικής συνεργασίας και της περαιτέρω προώθησης του τουρισμού, μετά την έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Κωνσταντινούπολης, με απευθείας πτήση, από την Turkish Airlines.
Παράλληλα τονίστηκαν οι προοπτικές που διανοίγονται με αφετηρία τις προσπάθειες για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ των επιχειρηματιών της πόλης και της γειτονικής χώρας, επιστέγασμα της οποίας υπήρξε η δρομολόγηση της στελέχωσης γραφείου Εμπορικού Ακολούθου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη.