Αμετανόητος γυναικάς ο Σίλβιο


Αμετανόητος γυναικάς ο Σίλβιο
Την ώρα που η οικονομία της χώρας του κατρακυλάει, εκείνος συνεχίζει να φλερτάρει ...
: Λίγο πριν από την ομιλία του στην Ιταλική Βουλή, την περασμένη Τετάρτη, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρήκε χρόνο για τρυφερά τετ-α-τετ με δύο όμορφες πολιτικούς της κυβέρνησής του.
Έξω από την ιταλική Βουλή, οι εικόνες έφερναν στο νου τους Αγανακτισμένους της Αθήνας και της Ισπανίας. Μέσα στη Βουλή, ωστόσο, ο Ιταλός πρωθυπουργός δεν έδειχνε να πτοείται…

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά… Ο 74χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι φημίζεται για την «απάθειά» του σε περιπτώσεις κρίσης. Λίγο πριν μιλήσει στο Κοινοβούλιο για το θέμα της ιταλικής οικονομίας και τα νέα μέτρα, πρόλαβε να ‘φλερτάρει’ όχι μία, αλλά δύο συναδέλφους του.

Είχε κέφια, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, είχε προηγηθεί ένα ακόμη από τα διάσημα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι του την Κυριακή - αν και αυτή τη φορά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας…

Η μια ήταν η υπουργός Τουρισμού, η Michela Vittoria Brambilla (για την οποία είχαν ακουστεί φήμες ότι δεν πήρε τη θέση με την αξία της).

Την ώρα που η συζήτηση είχε στραφεί στο θέμα της Ελλάδας, η Brambilla τον πλησίασε.

Μάλιστα του κρατούσε το χέρι, κι εκείνος έδειχνε να το χαίρεται.
Την ίδια μέρα, λίγο νωρίτερα, έδειχνε να απολαμβάνει την προσοχή και έτερου μέλους του κόμματός του, της –επίσης εντυπωσιακής- Michaela Biancofiore.

Η Biancofiore του τσίμπησε το πιγούνι χαϊδευτικά.
Η 40χρονη πολιτικός είναι πολλά χρόνια φίλη του Ιταλού πρωθυπουργού. Τον θεωρεί πολιτικό της μέντορα – κι εκείνος τη διόρισε υπεύθυνη για τον τομέα της εξωτερικής πολιτικής.

Μάλιστα πέρσι τον Ιανουάριο, έπειτα από την επίθεση που είχε δεχτεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η οποία τον έστειλε –για μια ακόμη φορά στον πλαστικό χειρουργό- είχε βγει μαζί της για να γιορτάσει τα γενέθλιά της…
ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
www.tsantiri.gr