«Ροζ βίντεο» Ρένιας Δούκα σε blog και εξώδικο ...

Εξώδικο έστειλε η Ρένια Δούκα σε blog που δημοσίευσε ροζ βίντεο με τίτλο «βίζιτα» ...
Τι απάντησε η Ρένια Δούκα;

Εξώδικο μήνυμα έστειλε το γνωστό μοντέλο, Ρένια Δούκα, σε blog για να «διασφαλίσει τα νόμιμα δικαιώματα της».

Το επίμαχο blog δημοσίευσε ροζ βίντεο από προσωπικές στιγμές ενός ζευγαριού, υποστηρίζοντας οτι πρόκειται για τη Ρένια Δούκα σε υπηρεσίες «βίζιτας».

Το αιχμηρό άρθρο προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Ρένας Δούκα που έστειλε τα ακόλουθα μηνύματα, όπως δημοσίεσε το blog:

Καλησπερα αν σε 24ωρες δεν λαβω θετικη απαντηση στο οτι η αναρτηση που σχετιζεται με εμενα, καθως και το βιντεο που εχετε ανεβασει εχουν διαγραφει, θα κινηθω νομικα εναντιον σας για να διασφαλισω τα νομιμα δικαιωματα μου.

Το ιδιο εχει συμβει και στην Ρουμανια που το θεμα βρισκεται στα δικαστηρια, και τις επομενες μερες θα ληξει.

περιμενω την απαντηση σας

Ρενια Δουκα

Επειδη αποκλειεται να μην βλεπετε τα email σας και συνεχιζετε να βαζετε αναρτησεις δηλαδη με αγνοειται ηδη ερχω ερθει σε επικοινωνια με την Google και τον δικηγορο μου για τα περαιτερω.
οποτε συντομα με τον δικηγορο μου και στα δικαστηρια



Η Ρένια Δούκα είναι γνωστό μοντέλο, ρουμανικής καταγωγής, που εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα με πολλές φωτογραφίσεις και επιτυχίες. Δείτε φωτογραφίες της Ρένιας Δούκα:


Το αρχικό άρθρο του blog χαρακτήριζε τη Ρένια Δούκα με άσεμνες εκφράσεις και περιείχε ροζ βίντεο μια ξανθιάς γυναίκας να έχει σεξουαλική επαφή με ένα άντρα. Οι ομιλίες ήταν στα Ρουμάνικα.

Το άρθρο τελείωνε ως εξής: «Εάν αμφισβητείτε ότι είναι αυτή στο βίντεο (παρόλη την απόλυτη ταύτιση προσώπου-στήθους-σώματος), έχουμε και άλλα στοιχεία να το αποδείξουμε…»

Η απάντηση του θιγόμενου μοντέλου ήταν άμεση και δεν αφήνει χώρο για παρερμηνείες.

Το επίμαχο blog απάντησε οτι «δεν μασάει από εξώδικα». Η συνέχεια στα δικαστήρια…

Πηγή: http://www.fimes.gr/

volostv.blogspot.com