Γιατί οι Αγανακτισμένοι κατέλαβαν το γερμανικό προξενείο - ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Το γερμανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη κατέλαβαν χθες οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου. Διαβάστε πώς εξηγούν αυτή τη δράση και δείτε τις φωτογραφίες από τα συνθήματα που έγραψαν στο κτίριο, αλλά και τα πανό που ανάρτησαν...
"Σήμερα Τετάρτη 20/7, μια μέρα πριν την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου, προχωρήσαμε σε συμβολικό αποκλεισμό του Γερμανικού προξενείου στην Θεσσαλονίκη, με σύνθημα, «Λαοί της Ευρώπης, ο εχθρός είναι κοινός»", αναφέρουν οι Αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου.
Εξηγούν πως "με αυτή μας την κίνηση θέλουμε να καταδείξουμε την εγκληματική στάση του Δ’ Ράιχ της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οδηγεί τους λαούς στο “αιματοκύλισμα” της χρεωκοπίας. Διαμηνύουμε σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας κλέβουν την ζωή και τα όνειρα(κυβερνήσεις, οικονομικές Ελίτ, ΔΝΤ) πως είμαστε εδώ, αποκτήσαμε φωνή και δεν θα επιτρέψουμε να ξαναβυθιστεί η Ευρώπη στο Χάος, στο όνομα του κέρδους και της επιβίωσης των ισχυρών, ντόπιων και ξένων. Ο κοινός αγώνας των λαών της Ευρώπης και του κόσμου, για ψωμί, παιδεία, δημοκρατία, αξιοπρέπεια συνεχίζεται. Ούτε ΔΝΤ, ούτε Γερμανία, Αγώνας για την γη και την Ελευθερία", αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Αγανακτισμένοι.
Δείτε τις φωτογραφίες από τη δράση των Αγανακτισμένων.

STP62828

STP62849


STP62854


www.thestival.gr