Υλικά
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος ώσπου να γίνει σαντιγί.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ζεστό νερό και ανάβουμε το μάτι, βάζοντας άλλη μια κατσαρόλα από πάνω, κάνοντάς την μπεν-μαρί.
Προσθέτουμε το μέλι και τα αυγά ανακατεύοντας συνεχώς για να μην πήξουν τα αυγά.
Σε 1-2 λεπτά σβήνουμε το μάτι. Προσθέτουμε το μέλι και τα αυγά στην χτυπημένη κρέμα λίγο λίγο και ανακατεύουμε συνέχεια αλλά απαλά.
Βάζουμε το μίγμα ή σε φορμάκι στρώνοντας μια μεμβράνη, ή σε ατομικά μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες το λιγότερο.
Όταν το σερβίρουμε περιχύνουμε προαιρετικά με λίγο μέλι και φιστίκια, καρύδια.