Σεμιφρίτο παγωμένο


             
      Υλικά
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος...
  • 100 γρ. μέλι
  • 1 αυγό
  • 4 κρόκοι αυγών

Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος ώσπου να γίνει σαντιγί.
 Σε μια  κατσαρόλα  βάζουμε ζεστό νερό και ανάβουμε το μάτι, βάζοντας άλλη μια κατσαρόλα από πάνω, κάνοντάς την μπεν-μαρί. 
Προσθέτουμε  το μέλι και τα αυγά ανακατεύοντας συνεχώς για να μην πήξουν τα αυγά.
Σε 1-2 λεπτά σβήνουμε το μάτι. Προσθέτουμε το μέλι και τα αυγά στην χτυπημένη κρέμα λίγο λίγο και ανακατεύουμε συνέχεια αλλά απαλά.
Βάζουμε το μίγμα ή σε φορμάκι στρώνοντας μια μεμβράνη, ή σε ατομικά μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες το λιγότερο.
Όταν το σερβίρουμε περιχύνουμε προαιρετικά με λίγο μέλι και φιστίκια, καρύδια.