Μπακογιάννη: «Το πρωτεύον είναι να καθαρίσει η πλατεία Συντάγματος

«Αυτή τη στιγμή, αυτό το οποίο είναι πρωτεύον είναι να καθαρίσει η πλατεία Συντάγματος», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία εξέφρασε την άποψη ότι  στο Σύνταγμα δεν υπάρχουν αγανακτισμένοι, αλλά άνθρωποι οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα ...

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας έκανε τις δηλώσεις μετά από συνάντησή της με αντιπροσωπεία της ένωσης ξενοδόχων Αττικής και κάλεσε το δήμαρχο Αθηναίων «να σταματήσει να κρύβεται», και την κυβέρνηση να αναλάβει τις δικές της ευθύνες.
«Η συνεργασία δήμου – κυβέρνησης είναι απολύτως απαραίτητη και μπορεί η εικόνα της πλατείας Συντάγματος να είναι διαφορετική αύριο. Όχι σε μια βδομάδα, όχι σε ένα μήνα. Αύριο», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

 Μονολογεί το τρελό πινέλο
 
Η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια και πρόεδρος της ΔΗ.ΣΙ. (ΔΗμοκρατική Σιχαμάρα), έχει και άποψη περί πλατείας Συντάγματος και όχι μόνο.

Αχ βρε Ντόρα Μπόρα. Προκειμένου να ασχολείται ο κόσμος με την αφεντομουτσουνάρα σου, ανοίγεις τον στόμα σου και όποιον πάρει ο Χάρος. Α μια και ανέφερα τον Χάρο, πότε με το καλό θα τον πάρει τον μπαμπά Δράκουλα;

Άνοιξες λοιπόν την στοματάρα σου και τι είπες; Ότι πρέπει να καθαρίσει η πλατεία.
Οκ, αν έχεις όρεξη για οικιακά, πιάσε φαράσι και σκούπα και καθάρισε τα απομεινάρια από τα χημικά και τα δακρυγόνα, τρίψε και κάνα μάρμαρο να ασπρίσει η σκάλα.

Και μην μου κουνάς εμένα το δάχτυλο και μου λες Αύριο πρέπει να καθαρίσει η πλατεία. Γιατί άμα νευριάσω, ξέρω κι εγώ να κουνώ το δάχτυλο, συνεννοηθήκαμε;

          Έχω να σου δώκω μια φιλική συμβουλή, κατά βάθος ξέρεις πως σε συμπαθώ τα μάλα.
Να τάχεις καλά με τους τσαντιριότες αγανακτισμένους για θα σου φανούν χρήσιμοι. Τι εννοάω;
Πάρτο χαμπάρι, στην Βουλή δεν μπαίνεις που να χτυπάς τον χοντρό σου κώλο καταγής. Ρίξε μια ματιά στα ποσοστά σου και θα με νιώσεις.

Ξέρεις τι σκέφτηκα; Να κατασκηνώσεις κι εσύ σε κάνα τσαντίρι ώστε να είσαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη Βουλή.
Αν οι αγανακτισμένοι αποφασίσουν να μπουκάρουν στη Βουλή, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις κι εσύ, αλλιώς δεν το κόβω.

Γι αυτό σε λέω καλή μου, θα τους χρειαστείς τους αγανακτισμένους.