Ο τιμοκατάλογος του Καρχιμάκη!


 Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της ντροπής του Καρχιμάκη όπου ορίζεται η συνδρομή των μελών του ΠαΣοΚ. "Θα βρεθούν...


...και κορόιδα που θα πληρώσουν"... σχολίασε ο παρουσιαστής...

(κάντε κλικ στη φωτογραφία για μεγένθυση)

Μονολογεί το τρελό πινέλο...
Η Ελληνική κυβέρνηση, δια στόματος Γιωργάκη (θου Κύριε και φυλακή τω στόματί μου), συχνά πυκνά αναφέρεται στις μεγάλες αλλαγές που θα κάνει, έχοντας φυσικά την υποστήριξη των ψηφοφόρων και όχι μόνο.

          Ο δε λαός, το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να συμφωνεί με τα κάθε είδους μέτρα που γίνονται εις βάρος του. Γι αυτό και μόλις δει κάποιον να πασοκοπρασινίζει, τρέχει να τον αγκαλιάσει, να τον στολίσει με κοπλιμέντα γαλλικού τύπου και να του προσφέρει διάφορα εκλεκτά εδέσματα, όπως αυγουλάκια από τις κότες ελευθέρας βοσκής που εκτρέφει ο Σύριζα και γιαουρτάκα από την στάνη, πάντα με την ευγενική χορηγία του Σύριζα.

Ο Κύριος Καρχιμάκης, ο οποίος τυγχάνει να είναι γραμματείς και φαρισαίοι του Εθνικού Συμβουλίου του παΣΟΚ, θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που έκαναν το λάθος να πάνε στις κάλπες ή στις κάλτσες όπως είπε και ο γιωργάκης.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν δείτε στο γραμματοκιβώτιο σας έναν φάκελο και κυρίως μην φοβηθείτε να τον ανοίξετε. Δεν περιέχει άνθρακα αλλά αντιθέτως θα δείτε τον νέο τιμοκατάλογο του παΣΟΚ σε ιλουστρασιόν έκδοση.

Θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη του παΣΟΚ, τα οποία έχουν πάθει προσωρινή αμνησία και δεν πλήρωσαν την ετήσια συνδρομή τους.

Ο τιμοκατάλογος αυτός είναι για όλα τα γούστα και απευθύνεται σε κάθε λογής ψηφοφόρους, όπως: αγρότες, εργάτες, φοιτητές κλπ κλπ.

Για δε τους ανέργους έχει προβλεφθεί να υπάρχει ειδική έκπτωση.
Είσαι άνεργος; no problem!με 6 ευρουλάκια θα εξακολουθήσεις ρε μπαγάσα άνεργε να είσαι μέλος του παΣΟΚ και να απολαμβάνεις όλα τα προνόμια σαν να ήσουν εργαζόμενος.

          Λίαν συντόμως, ο τιμοκατάλογος αυτός θα τοιχοκολλείται σε κάθε σπίτι.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν πως από την 1η Αυγούστου θα υπάρχει υποχρεωτικά σε κάθε τραπέζι καφέ-εστιατορίου. Έτσι ο πελάτης, όση ώρα θα περιμένει να του φέρουν την παραγγελία, θα μπορεί να διαβάζει τις νέες τιμές και να επιλέγει αυτή που του ταιριάζει καλύτερα.