Έξι ημέρες τη βδομάδα μπορεί να κάνει σεξ ο "Καβαλιέρε"













Σύμφωνα και με ιατρική συμβουλή, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας ...
Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μπορεί να κάνει σεξ έξι ημέρες την εβδομάδα, ενώ την έβδομη πρέπει να ξεκουράζεται!

Ο γιατρός του Καβαλιέρε, Δρ. Ουμπέρτο Σκαπανίνι ανέφερε πως ο Μπερλουσκόνι είναι ένας "ανώτερος άνθρωπος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά" που μπορεί να έχει "έξι σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα", αλλά θα πρέπει να αναπαύεται την έβδομη ημέρα.

"Αυτός ο εβδομαδιαίος μέσος όρος δεν είναι και λίγος, ειδικά για έναν άνθρωπο 74 ετών, που ‘νίκησε’ επίσης έναν όγκο στον προστάτη", πρόσθεσε ο γιατρός που δήλωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι μίλησε με τον Μπερλουσκόνι για ενέσεις στη βάση του πέους, και του έδωσε μια μόνο συμβουλή για να κρατήσει ανέπαφη την ενέργεια του: έναν υπνάκο 45 λεπτών κάθε απόγευμα.

Να σημειωθεί πως ο Μπερλουσκόνι δικάζεται στο Μιλάνο με την κατηγορία ότι πλήρωσε μια ανήλικη, τη Ρούμπι Καρίμα, για να κάνει σεξ μαζί της.


Το Τρελό πινέλο μονολογεί...

Και με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού, ο Μπερλουσκόνι μπορεί να επιδίδεται εις το προσφιλές αθλημα, όχι μία όχι δυο αλλά έξι φορές την εβδομάδα παρακαλώ. Την δε εβδόμην κατά τας γραφάς μπορεί να αναπαύεται.

         Σε αντίθεση με τον δικό μας Gap Καβαλιέρε ο οποίος και τις 7 μέρες της εβδομάδας επιδίδεται μετά μανίας στο σεξ, μόνο που το κάνει εις βάρος όλων των πολιτών, χωρίς να έχει πάρει ιατρική γνωμάτευση αλλά πάντα με την σύμφωνη γνώμη του λαού όπως δηλώνει συχνά πυκνά στις σαρδαμοσυνεντεύξεις του.