ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτος τσαμπουκάς των «παιδιών» του Καμίνη



ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτος τσαμπουκάς των «παιδιών» του Καμίνη
Ο κύριος Καμίνης έδειξε για άλλη μία φορά την «ευαισθησία» και την «ευγνωμοσύνη»  για τους δημότες που τον εξέλεξαν ...
Ας σημειωθεί μάλιστα ότι ο εν λόγω κύριος υπήρξε και πρόεδρος στον  «Συνήγορο του Πολίτη«.
Σήμερα το απόγευμα, το tsantiri.gr βρέθηκε στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου όπου η Δημοτική Αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους στα καταστήματα. Συγκεκριμένα είκοσι τουλάχιστον άτομα ντυμένα στα χακί σαν ΜΑΤ, ξεχύθηκαν στην πλατεία κάνοντας χρήση της εξουσίας τους.
Το περίεργο βέβαια σε όλη την υπόθεση δεν είναι ο έλεγχος που θέλησαν να κάνουν οι Δημόσιοι Υπαλληλίσκοι, αυτή άλλωστε είναι η δουλεία τους, αλλά ο τρόπος που το έκαναν.
Σε μία ώρα αιχμής, στις 9.30 το βράδυ συγκεκριμένα, τα παιδάκια του Δημάρχου δεν σεβάστηκαν ούτε την ηρεμία των πολιτών ούτε τους εργαζόμενους και εισέβαλαν στα μαγαζιά με σκοπό, από ότι φαίνεται και στο βίντεο, να σπείρουν τον φόβο στους θαμώνες με τους οποίους δεν δίστασαν να λογομαχήσουν.
Σε μπουλούκια έμπαιναν στα μαγαζιά και απαιτούσαν από τους ιδιοκτήτες τις άδειες δημιουργώντας αναστάτωση με τον τρόπο που εισέβαλαν. Σε χρόνο ρεκόρ μάλιστα έβγαλαν και τις μεζούρες τους για να μετρήσουν τους «πόντους»  των τραπεζοκαθισμάτων (!) φωνάζωντας λες και ήταν στο ΤΣΙΦΛΙΚΙ τους!!
Απ’ ότι φαίνεται στα ήδη εξαθλιωμένα καταστήματα με τα συρρικνωμένα ταμεία των επιχειρηματιών της πρωτεύουσας προστίθεται και ο… τσαμπουκάς του Δημάρχου…
Εύγε κύριε Δήμαρχε!!!