Επεισόδια σε επίσκεψη της Άννας Νταλάρα στου Ζωγράφου - Video

 Με άγριες διαθέσεις περίμεναν περίπου 200 διαδηλωτές την υφυπουργό Εργασίας Άννα Νταλάρα. Επρόκειτο να μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου. Πέτρες και μπουκάλια κατά αστυνομικών. Ένας ελαφρά τραυματίας....


Σε περιορισμένη χρήση χημικών προχώρησε η αστυνομία εναντίον των περίπου 200 διαδηλωτών έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου.

Οι πολίτες διαμαρτύρονταν για την παρουσία της υφυπουργού εργασίας Νταλάρα στην περιοχή, καθώς επρόκειτο να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους διαδηλωτές εκτόξευσαν μπουκάλια και πέτρες κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα εκείνοι να απαντήσουν. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά.

 Όπως όμως λένε αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί είχαν εντολή να απομακρύνουν τον κόσμο, ώστε να μιλήσει η υφυπουργός. Έτσι έκαναν χρήση χημικών, ώστε να οπισθοχωρήσουν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες.
Οι διαδηλωτές πάντως παρέμειναν στην οδό Ανακρέοντος 60. Η Α. Νταλάρα συνέχισε την ομιλία της και όταν αποχώρησε δέχθηκε τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων.

news247.gr

(Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα athens indymedia)