Μια νύχτα βροχερή, σαν τη σημερινή, να δουμε στο ...υποβρύχιο ...Θεσσαλονίκη - picts - Video



Από το πρωί έδειξε ο καιρός την αντίθεση του στην συγκέντρωση των Αγανακτισμένων πολιτών στη Θεσσαλονίκη καθώς από πολύ νωρίς υπήρχε έντονη συννεφιά, και ας φάνηκε κάποια στιγμή πως θα βελτιωθεί, μετά έριξε βροχή με το τουλούμι...

Η πορεία ξεκίνησε από τον Λευκό πύργο και μέσω της Αγγελάκη συνέχισε στην Εγνατία σε απόσταση 100μ περίπου από την πορεία του ΠΑΜΕ . 


















 Η μόνη στιγμή που οι δυο πορείες συναντήθηκαν ήταν στην πλατεία Αριστοτέλους όπου και αντάλλαξαν συνθήματα για την απομάκρυνση του μνημονίου και της κυβέρνησης. 







Εκεί άρχισε και η πρώτη μπόρα! 

Η πορεία, συνεχίστηκε κάτω από βροχόπτωση, προς την Αγ. Δημητρίου μέσω της παλιάς αγοράς όπου και συναντήθηκε με την πορεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που μόλις περνούσε από τον ναο του Αγ.Δημήτριου.








Περιμένοντας την πορεία της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ να απομακρυνθεί πάλι, σε απόσταση 50 - 100 μέτρων περίπου, η πορεία συνέχισε στην Ιασωνίδου και ξανά μέσω της Εγνατίας και δια μέσω της Βενιζέλου έφτασε στο υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης όπου και κρέμασε του πανό του κινήματος στην κεντρική του πύλη.











 Όσοι απέμειναν από τις προηγούμενες πορείες  και από αυτήν των Αγανακτισμένων έγιναν ένα κουβάρι και για περίπου 2 ώρες κάτω από καταιγιστική βροχή φώναξαν συνθήματα για την απομάκρυνση του ΔΝΤ και της κυβέρνησης