Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδος: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ

Προχωράμε ακάθεκτοι! Μετά τις δυο πολύ επιτυχημένες μοτο-πορείες ο αγώνας μας συνεχίζεται δυναμικά.
Νέο ραντεβού λοιπόν: Πορεία μοτοσυκλετιστών 15 Ιουνίου 8 η ώρα το βράδυ ραντεβού στο parking του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) (Με κράνος ε! να μη ξεχνιόμαστε...)
Δεν είμαστε κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους "αγανακτισμένους".
Θα μας βρείτε όλους, με ή χωρίς τις...μοτοσυκλέτες μας, κάτω στο Σύνταγμα αλλά και σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας να συζητάμε, να φωνάζουμε, και να διεκδικούμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς και τους φίλους μας.
Ενώνουμε τις φωνές μας με τις κόρνες μας για να ακουγόμαστε πιο δυνατά,να περάσουμε από όλες τις γειτονιές της Ελλάδας μας, και να ξυπνήσουμε -εκτός από εμάς τους ίδιους- και όλους τους υπόλοιπους.

Ο μοτοσυκλετιστής είναι από τη φύση του ελεύθερος, και αναζητά σε κάθε του ταξίδι να απελευθερωθεί από κάθε τι που τον καταπιέζει, και έτσι ξεκινήσαμε μια νέα, μεγάλη, καταπληκτική εκδρομή.

Σκοπός μας είναι να οργανωθούμε σε κάθε μεριά της Ελλάδας, να περάσουμε από όλες τις πόλεις και τα χωριά και να ξεσηκώσουμε όσους έχουν πέσει για ύπνο εδώ και μερικές ...δεκαετίες.

Η διαδρομή μας καινούρια! Με πλοηγό την αγάπη μας για τη χώρα, και χάρτη την εικόνα μιας καλύτερης Ελλάδας, σας προσκαλούμε να γραφτείτε στην ομάδα, και να συμβάλετε στο να κάνουμε αυτό που ονειρευόμαστε όλοι:Την Ελλάδα την ομορφότερη χώρα του κόσμου!
Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδος