Ντίνος Βρεττός: Να παραιτηθεί τώρα όλη η Κυβέρνηση. Απέτυχε!!

 Και νέα βόμβα στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠαΣοΚ

Την παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης και αντικατάσταση των υπουργών σε κρίσιμα υπουργεία, με πρώτο το υπουργείο Οικονομικών, ζήτησε με δήλωσή του ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Ντ. Βρεττός. Ο βουλευτής ζητεί την αντικατάσταση των υπουργών με πρόσωπα αναγνωρισμένης αξίας, υψηλού κύρους ακόμη και εκτός κυβερνώντος κόμματος και.......
οπωσδήποτε της ευρύτερης δυνατής αποδοχής.

«Η αποδοχή των όποιων όρων του Μεσοπρόθεσμου πρέπει να γίνει με τη νέα κυβέρνηση που θα δεσμευθεί ενώπιον της Βουλής τόσο για την επαναδιαπραγμάτευση των επαχθών όρων αποπληρωμής των δανείων από την ΕΕ και το ΔΝΤ όσο και για την πιο ανώδυνη διαδικασία διαχείρισης του προηγούμενου χρέους στα πλαίσια της ευρωζώνης» αναφέρει ο κ. Βρεττός.

Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ ζητεί να δεσμευθεί η νέα κυβέρνηση σε συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση που να υπερβαίνει το Μεσοπρόθεσμο και την τρόικα και καταλήγει: «αν αφήσουμε τις αλλαγές για μετά το Μεσοπρόθεσμο θα μπούμε σε διαδικασία πιέσεων μέσα και έξω από το ΠαΣοΚ που θα οδηγήσουν είτε σε έναν ανούσιο ή ακόμη και εκβιαστικό ανασχηματισμό, είτε το πιθανότερο, σε εκλογές που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν μεγαλύτερα αδιέξοδα».