Διαψεύδει η συνεργάτιδα του Μπουτάρη τα περι απαγόρευσης.


Διαψεύδει τα όσα διαδίδονται σε τοπικά sites στο Ιντερνετ, συνεργάτρια του δημάρχου της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ότι έδωσε εντολή να μη δοθεί άδεια στον Μίκη Θεοδωράκη να μιλήσει ενάντια στο μνημόνιο στην Πλατεία Αριστοτέλους την Πέμπτη στις 19:00 σε εκδήλωση με θέμα «Οχι στο μνημόνιο, όχι στο ξεπούλημα, όχι στην ξένη εξάρτηση».... 
Ο κ. Μπουτάρης απλώς πρότεινε στον κ. Θεοδωράκη να μιλήσει στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς, πάνω δηλαδή από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στην οποία θα μιλούσε δωρεάν χωρίς να δώσει χρήματα στο δήμο, ενώ αντίθετα αν μιλήσει στην Πλατεία Αριστοτέλους θα΄πρέπει να δώσει κάποιο χρηματικό ποσό στο δήμο, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική με οποιονδήποτε μιλά στην κεντρική πλατεία-ορόσημο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τη συνεργάτρια του κ. Μπουτάρη.

Στην ομιλία του Θεοδωράκη δεν θα παραβρεθεί ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, παρότι αρχικά είχε δηλώσει ότι επρόκειτο να συμμετέχει, λόγω του περιεχομένου της, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα. «Επειδή βρέθηκα, παρά τις αρχικές συνεννοήσεις, προ τετελεσμένων γεγονότων τόσο ως προς τη μορφή, όσο και ως προς το περιεχόμενο της εκδήλωσης της Πέμπτης 9.6.2011 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να αποσύρω τη συμμετοχή μου από αυτήν» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Μυλόπουλου.
Πηγή από www.agelioforos.gr