Στις 10 το πρωί αύριο θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται οι Αγανακτισμένοι στον Λευκό Πύργο αύριο με στόχο να περικυκλώσουν το πρώην Διοικητήριο, όπου σήμερα βρίσκεται η γενική γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης, στη Θεσσαλονίκη. Σχετικό κάλεσμα αναρτάται από ομάδες ανέργων και φοιτητών που συμμετέχουν στις λαϊκές αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις των Αγανακτισμένων που καθημερινά πραγματοποιούνται στον Λευκό Πύργο...
Με την περικύκλωση του κτιρίου του πρώην Διοικητηρίου, οι Αγανακτισμένοι θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους Αγανακτισμένους που την ίδια ώρα θα επιχειρήσουν να περικυκλώσουν το κτίριο της Βουλής, αλλά και να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στην Ελλάδα και το εξωτερικό ότι την κρίση θα πρέπει να πληρώσουν εκείνοι που την προκάλεσαν και ότι το χρέος πρέπει να διαγραφεί.
Απομένει να φανεί αν η συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την πορεία των Αγανακτισμένων θα είναι εντυπωσιακή, όπως συνέβη άλλες δύο φορές μέχρι τώρα στην κινητοποίησή τους που ξεκίνησε πριν από 22 ημέρες.