Sex:Γιατί οι άντρες έχουν αδυναμία στις καμαριέρες


imageΔύο ισχυρές προσωπικότητες έχουν αναμειχθεί σε ροζ σκάνδαλα με καμαριέρες. Ο Ντομινίκ Στρος Καν και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχουν ....
δύο κοινά σημεία, από τη μια και οι δυο κρατούσαν στα χέρια τους τα οικονομικά συμφέροντα μέγάλων περιοχών, και από την άλλη αποκαλύπτεται ότι τα χέρια τους είχαν επιρροή και πάνω στο προσωπικό τους!


Ο Ντομινίκ Στρος Καν έβαλε χεράκι στη καμαριέρα Οφήλια του ξενοδοχείου όπου διέμενε και ο Άρνι στην επί χρόνια καμαριέρα του με την οποία κιόλας είχε αποκτήσει παιδί!

Ο ρόλος της καμαριέρας εξιτάρει την φαντασία των ανδρών. Δεν είναι τυχαίο ότι στα sex shops βρίσκεις sex toys όπως σέξι στολές με μαστίγια, ποδιές, ζαρτιέρες και πολλά πολλά ακόμα. Σίγουρα αυτό το φτερό - ξέρετε που χρησιμοποιούν οι καμαριέρες για να καθαρίσουν- είναι μάλλον ερεθιστικό!

Εμείς μπορούμε να δώσουμε δύο εξηγήσεις...
- Οι καμαριέρες βρίσκονται στα πόδια τους και γνωρίζουν πολλά σχετικά με την προσωπική ζωή των διασήμων
Η καμαριέρα γνωρίζει πολλά από τα μυστικά τους, όπως συνέβη στην περίπτωση του Άρνι. Παρακολουθεί από κοντά τον έγγαμο βίο και ξέρει τα προβλήματα που έχει το ζευγάρι. Το αφεντικό - σύζυγος βρίσκει παρηγοριά στη διαθέσιμη καμαριέρα που δεν μιλάει και πολύ όπως η γυναίκα. Επίσης, οι διάσημοι νιώθουν πιο οικεία με τις καμαριέρες τους, καθώς εμφανίζονται μπροστά τους με το T-shirt και την παντόφλα και αποκτούν άνεση μαζί τους.


- Η εξουσία της κυριαρχίας συχνά οδηγεί σε σεξουαλικές εντάσεις
Οι καμαριέρες ουσιαστικά υπηρετούν τις ανάγκες των αφεντικών τους, οπότε ενδόμυχα αυτό λειτουργεί και σεξουαλικά. Θέλουν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και στο κορμί τους δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό. Συχνά το βλέπουμε αυτό το φαινόμενο στις σχέσεις γιατρού και νοσοκόμας, διευθυντής και γραμματέα, αφεντικό και καμαριέρα!

menslounge.gr

santosight.blogspot.com