"Cruel Hoax" : Η ατζέντα της Νέας Τάξης για τον φεμινισμό, την ομοφυλοφιλία και την διάλυση της οικογένειας



Ο εβραϊκής καταγωγής Henry Makow γεννήθηκε το 1949 στη Ζυρίχη και από πολύ μικρή ηλικία ζει στον Καναδά. Στα 11 του χρόνια άρχισε να γράφει την συμβουλευτική προς τους γονείς στήλη Ask Henry η οποία δημοσιευόταν σε 50 εφημερίδες και εκδόθηκε σε βιβλίο το 1962....
Το 1984 εφήυρε το επιτραπέζιο παιχνίδι Scruples το οποίο μεταφράστηκε σε 5 γλώσσες και πούλησε 7 εκατομμύρια αντίτυπα. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Τορόντο. Είναι κορυφαίος αρθρογράφος σε θέματα Νέας Παγκόσμιας Τάξης, φεμινισμού, προπαγάνδας και αντισιωνισμού με άρθρα του να φιλοξενούνται στις ιστοσελίδες rense.com & thetruthseeker.co.uk κ.α. Διατηρεί επίσης και την δική του ιστοσελίδα με διεύθυνση henrymakow.com (και ΕΔΩ). Παρά το γεγονός ότι είναι εβραίος από τα κείμενα του καταλαβαίνει κανείς ότι είναι χριστιανός και μάλιστα βαθύτατος. Πολλοί ίσως να θεωρήσουν υπερβολικούς τους χαρακτηρισμούς που κάνει, αναφερόμενος σε συγκεκριμένες μυστικές ομάδες ή σέκτες. Όμως από τα γραπτά του μπορεί να αντλήσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα τα οποία μας αφορούν σαν κοινωνία και τους μηχανισμούς που τα δημιουργούν (από το Olympia).
Παρακάτω είναι άρθρο για το βιβλίο του Cruel Hoax: Feminism and the New World Order’
Σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου: Φεμινισμός, ομοφυλοφιλία και πως λειτουργεί η ετεροφυλοφιλία - Φεμινισμός, η επίσημη ιδεολογία του φύλου, μεταμφιέζεται ως ένα κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών. Στην πραγματικότητα, ο φεμινισμός είναι μια σκληρή φάρσα, που λέει στις γυναίκες ότι τα φυσικά βιολογικά ένστικτά τους είναι "κοινωνικά κατασκευασμένα" για να τις καταπιέζουν. Ο φεμινισμός είναι η σχεδιασμένη κοινωνική μηχανική από την ελίτ για την στείρωση και των δύο φύλων. Καθιστά τις γυναίκες λιγότερο κατάλληλες για γάμο και μητρότητα, και τους άνδρες ανήμπορους να κυβερνήσουν και να θυσιαστούν για την οικογένεια. Οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ δημιούργησαν τον φεμινισμό για να δηλητηριάσουν τις σχέσεις αρσενικού – θηλυκού (διαίρει και βασίλευε.) Στόχος τους είναι μια ολοκληρωτικού τύπου παγκόσμια κυβέρνηση.
Το άρθρο του Mark Glenn, για την American Free Press Newspaper:
Όταν γίνεται συζήτηση για τη Νέα Τάξη και την σκοτεινή ατζέντας της για την καταστροφή του Δυτικού Πολιτισμού, η εστίαση φαίνεται να βρίσκεται σε θέματα όπως οι τράπεζες, η πολιτική, οι προβοκάτσιες και τέτοια. Είναι εύκολο να μας ξεφύγουν τα πιο λεπτά (αλλά εξίσου ισχυρά) όπλα που χρησιμοποιούνται ενάντια στην ανθρωπότητα, ειδικά η επίθεση στο πιο βασικό δομικό στοιχείο της κάθε κοινωνίας, ο πυρήνας που λέγεται οικογένεια.
Ένα βιβλίο που πρόσφατα δημοσιεύτηκε από ένα γνωστό συγγραφέα του internet, καλύπτει αυτό το θέμα με τρόπο που δεν τον βλέπουμε συχνά. Ονομάζεται ‘Cruel Hoax’ (‘Στυγνή Απάτη’) ... ‘Φεμινισμός και η Νέα Παγκόσμια Τάξη’, του Henry Makow PhD, (www.henrymakow.com) το οποίο αναλύει την καταστροφή που προκαλείται στην δυτική κοινωνία μέσω του φεμινισμού και των άσχημων δίδυμων αδελφών του, της πολεμικής ομοφυλοφιλικής ατζέντας, της έκτρωσης, της πορνογραφίας και της "σεξουαλικής απελευθέρωσης". Στο “Cruel Hoax” ο Makow δείχνει πώς ένας αποφασιστικός εχθρός μπορεί να κατακτήσει ένα έθνος - όχι με στρατούς και τανκς - αλλά με καταστροφικές ιδέες που χτυπάνε τα θεμέλια της κοινωνίας.
Το βιβλίο δείχνει ότι ο φεμινισμός δεν ήταν ένα αυθόρμητο "προοδευτικό" κίνημα που προήλθε από τη βάση, αλλά μάλλον εσκεμμένα δημιουργήθηκε από ελίτ κομμουνιστές και πράκτορες της CIA, όπως η Betty Frieden και η Gloria Steinem, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να υπονομεύοντας τους ρόλους των φύλων και την οικογένεια. Πείθει με πειστικά επιχειρήματα ότι προγραμματιζόμαστε εκ νέου να συμπεριφερόμαστε όπως οι ομοφυλόφιλοι από κάθε άποψη, εκτός από την έλξη προς το ίδιο φύλο για το σαφή σκοπό της σεξουαλικοποίησης του πληθυσμού αλλά όχι με την αναπαραγωγή, τουλάχιστον όχι μέσα στην οικογένεια.
Βεβαιώνει ότι η φεμινιστική απαίτηση για «ισότιμη δύναμη» προκαλεί αυτή τη στείρωση και τη σύγχυση του ρόλου των φύλων. Ο Makow υποστηρίζει ότι η αρρενωπότητα ορίζεται από την εξουσία και η θηλυκότητα προσδιορίζεται από την αγάπη.
«Οι άνδρες θέλουν δύναμη», λέει ο Makow. "Οι γυναίκες θέλουν αγάπη. Η ετεροφυλοφιλία βασίζεται στην ανταλλαγή της θηλυκής δύναμης για την ανδρική αγάπη, και όταν οι άνδρες ανταλλάσουν τη δύναμη για την αγάπη, θηλυκοποιούνται και όταν οι γυναίκες ζητάνε δύναμη αντί της αγάπης αρρενοποιούνται".
Η εξήγηση που δίνει ο Makow για την ετεροφυλοφιλία είναι μία από τις πιο διαυγείς και πρωτότυπες που έχουν ακουστεί. Σε μια εποχή όπου πληρωμένα φερέφωνα και καθημερινά τηλεοπτικά προγράμματα φλυαρούν ατελείωτα για το τι είναι και τι δεν είναι οι άνδρες και οι γυναίκες, ο Makow πηγαίνει ακριβώς στον πιο απλουστευμένο ορισμό - οι άνδρες αντιπροσωπεύουν την ωμή δύναμη για να προστατεύσουν και να προβλέψουν για την οικογένεια και οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν τις ικανότητες ανατροφής που απαιτούνται για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.
Με βάση την ιστορική τεκμηρίωση από τα στόματα των αρχιτεκτόνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και έμμεσες αποδείξεις για αυτούς που έχουν μάτια για να δουν, ο Makow σκιαγραφεί μια τρομακτική εικόνα μιας κοινωνίας που πεθαίνει με έναν αργό, βασανιστικό θάνατο και τελειώνει, όχι με ένα κτύπημα, αλλά με ένα κλαψούρισμα . Παραθέτει τις αλλαγές στη συμπεριφορά στις σχέσεις ανδρών και γυναικών καθώς και στο γάμο και στα παιδιά. Δείχνει πώς τα άτομα στη Δύση, μέσω μιας σκόπιμης όμως ‘αθόρυβης’ εκστρατείας στα μέσα ενημέρωσης - έχουν υποκύψει σε μια ναρκισσιστική και υπερβολικά ηδονιστική κοσμοθεωρία σε σημείο που δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν πνευματικά, ώστε να είναι εύκολη λεία για ισχυρές δυνάμεις που εργάζονται να επανακαθορισμό της κοινωνίας .
Πρώην καθηγητής Αγγλικών στο Πανεπιστήμιο του Winnipeg στον Καναδά, ο Makow αντιμετώπισε την ατζέντα αυτή από πρώτο χέρι, επιτρέποντας την ελεύθερη και ανοιχτή συζήτηση για τις σχέσεις ανδρών / γυναικών στα μαθήματα του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, φοιτήτριες των «Γυναικείων Σπουδών» διαμαρτυρήθηκαν και η σύμβασή του με το πανεπιστήμιο δεν επεκτάθηκε. Μια εκστρατεία λασπολογίας στα μέσα ενημέρωσης τον συνέκρινε με έναν γιατρό που χρησιμοποιεί τη θέση του για να χαϊδεύει γυναίκες ασθενείς. Μήνυσε την εφημερίδα "Winnipeg Sun" για δυσφήμιση και κέρδισε.
«Η συνωμοσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO) επιδιώκει να καταστρέψει όλες τις συλλογικές δυνάμεις, φυλές, θρησκείες, τα έθνη και τις οικογένειες, οτιδήποτε ανταγωνίζεται τους τραπεζίτες και την εξουσία των ελίτ. Στην πιο βασική περιγραφή της, είναι σατανική και στρέφεται κατά του Θεού. Επιδιώκει να υποβιβάσει όλους τους ανθρώπους στο επίπεδο που περιγράφεται από τον George Orwell και τον Aldous Huxley στα κλασικά δυστοπικά τους έργα".
Φυσικά, ο Makow (φωτο) έχει μπει στο στόχαστρο από τους συνήθεις ύποπτους από την αρχή της σταυροφορίας του. Το Εβραϊκό Κογκρέσο του Καναδά τον κατήγγειλε στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Καναδά για τα γραπτά του σχετικά με τον Σιωνισμό. Παρά το ότι μεγάλωσε σε μια κοσμική εβραϊκή οικογένεια, ο ίδιος έχει απορρίψει τις εθνοκεντρικές, αποκλειστικές διδασκαλίες του Ιουδαϊσμού και αν και δεν είναι ενταγμένος σε κάποια εκκλησία, συμφωνεί γενικώς με τη διδασκαλία του Χριστού.
Στο “Cruel Hoax” αναφέρεται στον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», λέγοντας ότι έχει τις ρίζες του στην επιθυμία να παγιωθεί η εξουσία των κεντρικών τραπεζών και να δημιουργηθεί μια έντεχνα καμουφλαρισμένη ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση. Επισημαίνει πως οι αρχιτέκτονες της NWO έχουν προσπαθήσει εδώ και χρόνια να αποσταθεροποιήσουν τις μουσουλμανικές κοινωνίες με τις ίδιες φεμινιστικές, αντι-αρσενικές και αντι-οικογενειακές ιδέες που έχουν σοβαρές αρνητικές συνέπειες για τη Δύση.
Επισημαίνει με τις προσπάθειες των δυνάμεων της NWO να παρουσιάσουν τις μουσουλμάνες γυναίκες καταπιεσμένες από τις ανδροκρατούμενες κοινωνίες τους: «Κοιτάξτε την προσοχή που δίδεται στην μπούρκα και την μαντίλα, χωρίς ταυτόχρονα να δείχνουν τα χαμηλά ποσοστά διαζυγίου και τα εκτός γάμου παιδιά στη Μέση Ανατολή», λέει. «Βλέπουν την επιτυχία που έχουν επιτύχει στη Δύση, συγχέοντας τους ρόλους των γυναικών και των ανδρών και το επαναλαμβάνουν στον τωρινό «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».
Το “Cruel Hoax” δείχνει την πραγματική και σε βάθος επίθεση κατά του πολιτισμού και πόσο βαθιά είναι η συνωμοσία ενάντια στην ανθρωπότητα.