ΔΕΙΤΕ: Τα πιο εντυπωσιακά πάρκα στην Αμερική!

"Εδώ ισχύει αυτό που λέμε μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις...









Governors Island, Νέα Υόρκη

Πρόκειται για μια πρώην στρατιωτική βάση στην άκρη του Μανχάταν που «ανταγωνίζεται» το Central Park. Το μικρό αυτό νησάκι φημίζεται για την εκλεκτική τέχνη του, τις διάφορες «γιορτές» φαγητού και την παραλία του.


Balboa Park, Σαν Ντιέγκο

balboa-park



Το πάρκο αυτό εκτείνεται σε 1.200 στρέμματα και προσφέρει επισκέψεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος σε χιλιάδες ιδρύματα, όπως το θέατρο Old Globe, το μουσείο Σαν Ντιέγκο και τον περίφημο Ζωολογικό Κήπο του Σαν Ντιέγκο.



Golden Gate Park, Σαν Φρανσίσκο

Golden_Gate_Park_San_Francisco

Είναι το πιο γραφικό πάρκο σε όλο τον κόσμο, στο οποίο το 1967 ξεκίνησε το καλοκαίρι της αγάπης. Έχει ανακαινιστεί πολλές φορές, συμπεριλαμβανομένου και του πρόσφατα ανασχεδιασμένου Young Museum και της Ακαδημίας Επιστημών της Καλιφόρνια.


Papago Park, Φοίνιξ

papago-park-


Πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό πάρκο 1.200 στρεμμάτων με πορτοκαλο -κόκκινους γεωλογικούς σχηματισμούς βράχων. Το Desert Botanical Garden, όπως έχει χαρακτηριστεί, καλλιεργεί κάκτους και παχύφυτα μέσα σε μια περιστρεφόμενη συλλογή έργων σύγχρονης τέχνης.


Grant Park, Σικάγο

grant_park


Το πάρκο αυτό βρίσκεται στην πιο βορειοδυτική γωνία του Σικάγο και τράβηξε το ενδιαφέρον όλων όταν άνοιξε το 2004, καθώς περιλαμβάνει ένα γλυπτό σε σχήμα φασολιού από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμένο από τους Jay Pritzker Pavilion και Anish Kapoor. Πρόκειται πραγματικά για ένα λαμπερό θέαμα.


anoixtomualos