Επτάχρονη παραδίδει μαθήματα οικολογικής συνείδησης

Κανείς δεν το περίμενε το θέαμα Κανείς δεν το περίμενε το θέαμα που αντίκρισαν οι κριτές και το κοινό του Βρετανικού «Britain's Got Talent» στο τρίτο επεισόδιο του γνωστού show.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή η εφτάχρονη Olivia για να διαβάσει ένα ποίημα για τη μαμά της, η μικρή μαθήτρια επιφύλαξε μία μικρή έκπληξη για τους παρευρισκόμενους. Αφού μίλησε με τους κριτές αποκαλύπτοντάς τους πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει γεωλόγος, γύρισε πίσω στα παρασκήνια προκειμένου να πάρει κάτι που είχε αφήσει....


Η εικόνα της λιλιπούτειας Olivia ζωσμένη από το τεράστιο κατοικίδιο φίδι της ήταν κάτι παραπάνω από σοκαριστική για όλους όσους παραβρέθηκαν στο εν λόγω σκηνικό. Το τρομακτικό φίδι που ακούει στο όνομα Lucy, είναι η καλύτερη φίλη της μικρής διαγωνιζόμενης η οποία και εμπνεύστηκε το ποίημά της από αυτήν και τα υπόλοιπα άγρια ζώα που απειλούνται με αφανισμό. Το άρτιο κείμενο της μικρούλας όχι μόνο συγκίνησε αλλά προκάλεσε τέτοια αίσθηση που έκανε όλο το κοινό να σηκωθεί όρθιο και να τη χειροκροτήσει. Φυσικά, η Olivia πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και κατάφερε να ευαισθητοποιήσει με αυτή της την κίνηση όλους όσους παρακολούθησαν το show.

Η Lucy αποδείχτηκε αυτό που λέμε πραγματική «φίλη-φίδι».