Συνέντευξη με τον Μαξ Κάιζερ στο Σύνταγμα! [βίντεο]

Αποκλειστική συνέντευξη με τον Μαξ Κάιζερ στο Σύνταγμα! [βίντεο]Ο διεθνής οικονομολόγος Μάξ Κάιζερ βρέθηκε στην Αθήνα αυτές τις μέρες και εχτές στη διάρκεια της πορείας για την εργατική Πρωτομαγιά τον βρήκαμε έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία να παρακολουθεί τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας και τους χιλιάδες διαδηλωτές να περνάνε από μπροστά του...


Παρά την έκπληξή μας που τον αντικρίσαμε στη καρδιά της Αθήνας και των γεγονότων δεν αφήσαμε ανεκμετάλλευτη την μοναδική ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε, συναντώντας τον πιο γνωστό οικονομολόγο στον κόσμο.

Τον μοναδικό που προέβλεψε την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και τον κόσμο ολόκληρο.
Οπότε του ζητήσαμε να μας δώσει μια μίνι συνέντευξη. Να μας πει την γνώμη του για το τί συμβαίνει και το τι θα πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση που βιώνουμε…
Ακολουθούν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις που μας έδωσε:

Γειά σας κύριε Κάιζερ. Μπορείτε να μας πείτε κάτι για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα;
Ο Ελληνικός λαός κερδίζει!!

Κερδίζουμε;
Απόλυτα! Μπορείτε να το δείτε στις διεθνείς αγορές. Τα ευρωομόλογα καταρρέουν, το δολάριο καταρρέει. Το δολάριο είναι ο εχθρός του Ελληνικού λαού, το δολάριο καταρρέει και αυτό σημαίνει πως εσείς κερδίζετε. Πράγμα που είναι φανταστικό.

Αυτό είναι πολύ καλό να ακούγεται και μάλιστα από εσάς! Να μας λέτε πως τα καταφέρνουμε.
Απολύτως. Κάνετε το σωστό! Το μνημόνιο είναι παράνομο, η Τρόικα είναι διεφθαρμένη, το Αμερικανικό δολάριο καταρρέει και δεν θα πρέπει να υποστηρίζετε κανένα αμερικανικό θεσμό όπως τα μακ ντόναλντς και την κόκα κόλα και οι Αμερικάνοι τουρίστες δεν (θα πρέπει να) είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα, γιατί συνεργάζονται με το ΔΝΤ προσπαθώντας να κλέψουν την περιουσία σας για πενταροδεκάρες και γιατί είναι όλοι εγκληματίες!

Φοβερό, σας ευχαριστούμε, οπότε όπως μας λέτε πρέπει να συνεχίσουμε να διαδηλώνουμε και να εναντιωνόμαστε…

Πρέπει να μποικοτάρετε τα Αμερικανικά προιόντα να συνεχίσετε να αγοράζετε χρυσό και ασήμι, γιατί αυτό θα καταστρέψει το δολάριο.
Το δολάριο είναι ο θεσμός που χρησιμοποιείται σαν όπλο από το ΔΝΤ και τις παγκόσμιες τράπεζες για να καταστρέψουν την Ελλάδα.
Τα πάντα είναι βασισμένα στο αμερικάνικο δολάριο, οπότε καταστρέφοντας το δολάριο καταστρέφετε τα όπλα τους και ο τρόπος για να τους καταστρέψετε είναι να συνεχίσετε να αγοράζετε πολύτιμα μέταλλα.
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Κι εγώ ευχαριστώ