Δωστε μας την δοση μας

Στα γονατα σας παρακαλουμε πολυ,δωστε μας την δοση μας,σκεφτεστε τι θα γινει αν δεν μας την δωσετε?
Εκατονταδες αχρηστοι πολιτικοι δεν θα εχουν απο που να παρουν τις πλουσιοπαροχες αμοιβες τους,ο Προεδρος της...


δημοπρασιας δεν θα παρει 330.000 ευρω τον χρονο,ο διοικητης της τραπεζας της Ελλαδας θα γυρναει ξυπολητος στους δρομους διοτι δεν θα εχει 4 εκατομμυρια ευρω που πληρωνετε,οι πολιτικοι μας θα ψοφησουν στην πεινα,τα κομματα δεν θα εχουν επιδοτησεις.

Δωστε μας την δοση μας γιατι απο που θα δωσουμε στις τραπεζες βοηθεια,νομιζετε μπορουν να επιβιωσουν οι τραπεζιτες με 120 διαεκατομμυριακια  μονο?

Δωστε παρακαλω και σωστε τους υπαλληλους της Βουλης πως θα βγαζουν τους 16 ετησιους  μισθους και τους 50 μηνες αποζημιωση οταν συνταξιοδοτουνται?

Ειμαστε απολυτα εξαρτημενοι απο εσας,χωρις την δοση μας θα πεθανουμε στην ψαθα,με τι χρηματα θα κανουμε εκλογες,με τι χρηματα θα αγορασουμε αφισες,με τι λεφτα θα  αγοραζουμε τα πανακριβα μας κουστουμια και τις μωβ γραβατες?

Πως θα πηγαινοερχομαστε με το τζετ στην Νεα Υορκη,πως θα πηγαινουμε στο Παρισι να βλεπουμε ταινιες,πως θα αγοραζουμε chloe και Ysl?

Δωστε μας την δοση μας χωρις αυτην θα μας κρεμασουν αναποδα στο συνταγμα οι απληρωτοι δημοσιοι υπαλληλοι που επι δεκαετιες στοιβαζαμε για να μας ψηφισουν.


Το παραδεχομαστε...ειμαστε αχρηστοι και ανικανοι,λεμε οτι νικαμε ακομη και οταν χανουμε,μην μας καταδικαζετε.....


Δωστε μας την δοση μας.

harrytsopanos.blogspot.com