Πως να αυξήσετε την διάρκεια που κάνετε σεξ – θέλετε να “κρατάτε” περισσότερο;




Επιθυμείτε να διαρκεί περισσότερο η ερωτική επαφή σας με την σύντροφό σας;
Πιστεύετε ότι η σύντροφος σας δεν είναι αρκετά ικανοποιημένη και χρειάζεται... πιο πολύ χρόνο από εσάς στο κρεββάτι;

Σε αυτό το άρθρο δεν θα κοιτάξουμε το ιατρικό κομμάτι που μπορεί να ευθύνεται αλλά πως μπορούμε με μερικές απλές κινήσεις να αυξήσουμε τον χρόνο που είμαστε ενεργοί στο κρεββάτι. Το 70% των αντρών επιθυμούν να αποκτήσουν μεγαλύτερες αντοχές, αν είστε σε αυτό το ποσοστό συνεχίζετε να διαβάζετε τις παρακάτω συμβουλές…


Αναπνέουμε αργά…
Ένα από τα κλειδιά για να αυξήσετε τους σεξουαλικούς σας χρόνους είναι ο έλεγχος της αναπνοής. Γνωρίζετε ότι η αναπνοή και η εκσπερμάτωση είναι απόλυτα παράλληλες διαδικασίες; Όταν αρχίζετε να κάνετε σεξ με την σύντροφό σας αναπνέετε αργά αλλά όταν αρχίζετε να ερεθίζεστε, ο ρυθμός της αναπνοής αυξάνεται και συνεχίζει μέχρι να έρθετε σε οργασμό.


Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να παρακολουθείτε την αναπνοή σας. Καθώς αρχίζετε να ερεθίζεστε και αυξάνονται οι αναπνοές σας, πιέστε τον εαυτό σας να αναπνέει πιο αργά και σταθερά και με βαθιές αναπνοές. Δεν θα είναι εύκολο από την πρώτη φορά αλλά εάν το έχετε στο νου σας, θα δείτε ότι σιγά σιγά θα μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα το πότε εκσπερματώνετε.



Χαλαρώνουμε το σώμα…
Όταν υπάρχει άγχος επίδοσης, το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι η “ένταση” που επικρατεί στο σώμα μας. Εάν οι μυς γύρω από το πέος (λεκάνη, μηροί, οπίσθια) είναι τεταμένοι θα τελειώσετε πιο γρήγορα από όταν οι ίδιοι μυς είναι χαλαροί. Για αυτό, την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ, προσπαθήστε να χαλαρώσετε το σώμα σας και ιδιαίτερα την περιοχή γύρω από το πέος σας.



Αλλαγή στάσεων…
Όταν κατά την διάρκεια του σεξ δούμε ότι ξεκινά “η αντίστροφη μέτρηση”, ένας απλός τρόπος για να επιμηκύνουμε την διάρκεια είναι να αλλάξουμε ερωτική στάση. Εκτός από το γεγονός ότι σταματάμε την διαδικασία μπορούμε να επιλέξουμε και στάσεις που κρατούν το σώμα μας πιο χαλαρό, όπως όταν ξαπλώνουμε και η γυναίκα είναι από πάνω. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, έτσι μπορούμε να χαλαρώσουμε το σώμα μας αλλά και να επικεντρωθούμε στην αναπνοή μας.




Ελέγχουμε το επίπεδο της ηδονής μας…
Η τελευταία αυτή συμβουλή έρχεται από τους δασκάλους του σεξ της Άπω Ανατολής και είναι καταπληκτικό για τους άντρες που επιθυμούν να μάθουν πως να διαρκούν περισσότερο στο κρεββάτι. Όταν είστε με την σύντροφό σας και νιώθετε ότι τα επίπεδα της ηδονής ανεβαίνουν επικίνδυνα, απλά πιέστε με την άκρη της γλώσσας σας στον ουρανίσκο, ακριβώς πάνω από τα δυο κεντρικά πάνω δόντια. Σύμφωνα με τους δασκάλους του ταντρικού σεξ με αυτό τον τρόπο θα διώξετε το αίμα από το πέος σας και έτσι θα μπορέσετε να συνεχίσετε την ερωτική σας περιπέτεια.



Κλείνοντας θα πρέπει να τονίσουμε ότι για να μπορέσετε να ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα με την σύντροφό σας και προπάντων να μην αγχώνεστε για τα άμεσα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό βήμα είναι η επιθυμία να μπορείτε να ελέγχετε λίγο καλύτερα την ορμή σας και να κατανοήσετε ότι το μυαλό και το σώμα είναι απόλυτα εναρμονισμένα.