Αν δεν παινέψεις τα προσόντα του θα πέσουν να σε πλακώσουν



Ο άνδρας θέλει επιβεβαίωση για να σου δώσει το χάδι του...



Το αιώνιο θέμα του μεγέθους ήρθε και πάλι να μας χτυπήσει την πόρτα, αυτή τη φορά για να μας αγχώσει λιγάκι. Για να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι: το 56% των ανδρών που πήραν μέρος σε πρόσφατη αμερικάνικη έρευνα, δήλωσε πως εύχεται το πέος του να ήταν μεγαλύτερο.


Αυτό σημαίνει, πρώτον: πως οι ίδιοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το μέγεθος του πέους τους και δεύτερον: πως πιστεύουν πως ούτε οι γυναίκες τους είναι ικανοποιημένες από αυτό. Ένα δισεκατομμύριο συμπλέγματα και κόμπλεξ κατωτερότητας μπορούν να εξελιχθούν από εδώ και πέρα σε ένα ανδρικό μυαλό που έχει την τάση να απλοποιεί τα πάντα σε βαθμό κακουργήματος (π.χ. είναι μικρό άρα θα με κερατώσει) και δεν είναι ανάγκη να τα αναλύσουμε εδώ.


Η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι πέρα και πάνω απ' όλα να παινέψετε το μόριο του παρτενέρ σας, χωρίς όμως να γίνετε υπερβολικές (π.χ. «σταμάτα, δεν πάει άλλο») γιατί υπάρχει το ρίσκο να σας καταλάβει. Μιλήστε ελεύθερα και χωρίς ντροπή για ό,τι σας ευχαριστεί σε αυτό και να είστε σίγουρες πως θα συνεχίσει να σας ευχαριστεί για πολύ καιρό ακόμα.

http://www.queen.gr
 http://www.exothema.info