Θυμαται κανενας απο " τη φαρμα των ζωων" που κυβερνούν ότι ανηκουν στη γενιά του Πολυτεχνείου;

Ντοκουμέντο: το δολοφονικό χτύπημα των ΜΑΤ

Η φωτογραφία που παρουσιάζει το Tvxs δείχνει πως αντιμετωπίστηκαν από την αστυνομία οι διαδηλωτές στις σημερινές συγκρούσεις, οι οποίες οδήγησαν στον βαρύ τραυματισμό διαδηλωτή στην Αθήνα. Ο αστυνομικός χτυπάει πολίτη χρησιμοποιώντας την σιδερένια λαβή του γκλομπ, πρακτική που απαγορεύεται ρητώς από τον νόμο και τους.....κανόνες εμπλοκής της ΕΛΑΣ.
Ο Γιάννης Καφκάς, ο 30χρονος διαδηλωτής που τραυματίστηκε νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Νίκαιας και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τους γιατρους του νοσοκομείου, η εγχείρηση του για πολλαπλά κρανιοεγκεφαλικά κατάγματα, διήρκησε τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το επόμενο 48ωρο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του.
Συμμετείχε στο μπλοκ του ΝΑΡ(Νέο Αριστερό Ρεύμα) το οποίο δέχθηκε αδικαιολόγητη επίθεση από τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Είχαν προηγηθεί μικροσυγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις και ρίψη μολότωφ από άλλες ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά τα γεγονότα δεν είχαν πάρει μεγάλη έκταση.OXI ALLO KAPBOYNO